Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (110)

plakát

Spectre (2015) 

Když vezmu v úvahu, že Spectre měl být vyvrcholením craigovské série pojaté více "do hloubky", přijde mi poslední díl (aspoň předpokládám že poslední) této série nadmíru hloupoučký a povrchní. Jakoby tvůrci nevěděli, co si s nejobávanějším bondovským protivníkem počít. Aby divákům bylo jasné, že Blofeld je fakt ultrapadouch a stál za všemi dosavadními Bondovými útrapami, Christopher Waltz to neustále dokola omílá a nakonec nalepí na zeď všecky zásadní postavy z minulých dílů. A to je všecko...Fajn úvodní scéna v Mexiku, fajn bitka ve vlaku. Úvodní titulky poměrně hrozné.

plakát

True Štúr (2015) 

Je tam úplně všechno...bohužel.

plakát

Amy (2015) 

Silně poutavé a přitom vkusné bez snahy o senzaci. Velmi dobrý obrázek o tom, co vedlo k tak nešťastnému konci.

plakát

Život Adèle (2013) 

Neuvěřitelně vtahující tři hodiny.

plakát

Funny Games USA (2007) 

Asi jsem toho příliš mnoho o filmu četl před jeho zhlédnutím a to jsem nejspíš neměl dělat. První půlka filmu je opravdu mučivá a chvílemi jsem si říkal, že zkrátka celý film nezvládnu (do jisté míry i díky oněm přečteným textům, které můj strach z toho, co uvidím, předem vytočily na maximum). Během druhé půle jsem však jen neúspěšně čekal na onu geniální myšlenku, o které všichni filmový kritici tak zaníceně píší. Ona opěvovaná manipulace a hra s divákem tu pro mě trochu moc ční a žádné velké šokující sebepoznání se nekoná.

plakát

Špión (2015) 

Ten typ filmu, kde vám všichni tvrdí, že je to pecka, vy tomu prostě nevěříte, vůbec se vám na to nechce dívat, pak tomu ale dáte šanci a zjistíte, že fakt JO! Nevidím důvod, proč nedat 5*, protože takto vtipnou komedii už jsem neviděl strašně dlouho.

plakát

Úsvit planety opic (2014) 

Patetická hra na emoce, která mohla mít tak o půl hodiny méně. Škoda.

plakát

Jurský svět (2015) 

Docela nadějný začátek, celkem zábavná druhá půle a dost hloupý konec. A bohužel poměrně "gumoví" dinosauři. Chris Pratt je sympaťák ale druhý Harrison Ford to pro mě asi nikdy nebude.

plakát

Rychle a zběsile 7 (2015) 

V tomhle filmu nedává smysl vůbec nic. Ani scénář, ani akční scény. Znám řeči o vypínání mozku ale tohle bylo tak za čárou, že to můj mozek naopak vytáčelo na plné obrátky, aby si z toho mišmaše poskládal alespoň nějaký příběh. Přímočarou akční podívanou s velkou dávkou nadsázky si představuji trochu jinak, zatím to pro mě nejvíc splňovala pětka (první díly beru jako úplně jiný žánr).

plakát

Přežijí jen milenci (2013) 

Tenhle film vám buď nesedne a budete se šíleně nudit, nebo vám sedne tak jako mě a užijete si ho od začátku do konce.