Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (6)

plakát

Past na rodiče (1998) 

celkem povedeny remake, ale nemusim to videt znovu nejak moc brzo

plakát

Let Fénixe (2004) 

Velmi povedený remake ,rád zkouknu znova.

plakát

Teror na kolech (1987) 

Kniha podle , které se film točil je hodně odlišna .27 Trestni tankovy prapor a členove 2 roty tohoto praporu - vzorek nejrůznešich "kriminalnich" živlů , od politickych , naboženskych až po dezertery od jednotek SS a vrahy - se vzdelanim i bez - zajimava směs lidi kteři nesnaši režim ,ale nemajina výběr "sousedi" by je popravili popisuje o hrůzách války a že mezi německymi vojáky nebyli samí nacisté či dokonce fanatičtí nacisté....Nejsem moc nestranny v hodnoceni , Hassela mam rad a předčteného a popisuje ve svych knihach . 85% těšil jsem se na to jak postavy ztvární ..., nebylo to špatny. Rád se podívam znova. Knihy doporučuji popisuje v nich co viděl a zažil a ....... .

plakát

Predátoři (2010) 

Rozhodně nesouhlasím s komentářem, který přidal Enšpígl!!! Podle mě absolutně nevíš o čem vlastně mluvíš...kdysi dávno jsi viděl jeden film a teď ze sebe děláš znalce predátorů. Nejdřív si prosím něco zjisti než začneš komentovat scéna typu: meč proti predátorovi. Predátor (rasa Yautja) je tvor, který ctí kodex podobný samurajům a boj muže proti muži pouze s osobní zbraní je pro něj čest!! Je nutné vysvětlit kdo je kdo a odkud, protože predátor se nezahazuje se slečinkami, ale pouze s bojovníky, nejlépe elitními , což z prvního dílu bylo jasné, když chlapíci byli z elitního záchranného týmu. Mohl bych ti obsáhle popisovat kdo predátoři jsou jak bojují a proč vlastně, zjisti si to sám a nedegraduj film a jeho scénář pouze vlastní nevědomostí. Pokud se někdo bude chtít dozvědět více o predátorech, doporučuji stránku: http://www.edna.cz/predator/yautja/yautja--lov-je-zaklad.asp Co se filmu týče. Žádné velké výtky nemám. Děj má hlavu i patu a hlavně nový a dobrý nápad!! Herecké obsazení v pořádku, taktéž výkony. Brody docela překvapil. Vynášet do nebe predátory nemá smysl.....je to film pro specifické publikum a myslím, že skalní fanoušci musí být potěšeni. Mé hodnocení: 90% (skalní fanoušek)

plakát

Expendables: Postradatelní (2010) 

Něco málo ,(ale opravdu jenom málo) tomu filmu chybi , ale je to povedený akčni film a hlavne to obsazení už nikdo do jednoho filmu nesestavi. Klidně na to kouknu znova

plakát

Ženy v pokušení (2010) 

Už dlouho jsem se tak nepobavil u českého filmu ,někdy jsem měl pocit že ty lidi znám osobně . Pro mě zážitek který si s chutí zopakuji ;-)