Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V letním táboře Camp Walden se kurážná jedenáctiletá Hallie, která žije se svým otcem v Kalifornii, setká se stejně starou elegantní Annie, žijící s matkou v Londýně. Střetnou se v šermířském souboji, a když si po jeho skončení sundají přilby, zjistí, že jsou si k nerozeznání podobné. Zatímco v šermu byla úspěšnější Annie, Hallie zvítězí v partii pokeru. Přes vzájemnou nevraživost se dívky dají do řeči o svých rodičích a překvapeně zjistí, že jsou ve skutečnosti dvojčata. A když jim dojde, že ani jeden z rodičů si po rozvodu nenašel nového partnera, řeknou si dívky, že dají otce a matku opět dohromady. A protože každá z nich by ráda poznala druhého z rodičů, rozhodnou se začít tím, že si při odjezdu z tábora vymění místo. Zatímco Hallie se vydává do Anglie jako Annie, její sestra se vydává za otcem do Kalifornie. Obě dívky jsou svými nově objevenými rodiči nadšené. Jenže zatímco dojatá Hallie se seznamuje s dědečkem a matkou, představí otec Annie svou snoubenku, nafoukanou vydavatelku Meredith, které jde zjevně jen o Nickův majetek. Když dívka zjistí, že svatba se má konat už za čtrnáct dní, volá Hallie do Anglie. (TV Nova)

(více)

Recenze (326)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Člověk by rád propadl roztomilosti Lidsay Lohan před obdobím sexu, drog a rokenrolu, omámí ho láskyplná rodinná nálada snímku (a klasická předloha) i jistá režie Nancy Meyers, při zpětném pohledu se ale jedná o jednu klasickou situaci za druhou, takže dojmout jsem se nechal rád, ale v hodnocení -v tomto případě- rozum nepotlačím. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Tenhle remake je poměrně zdařilým filmem, ale z mého pohledu ani náhodou nedosahuje kvalit původního snímku. Takže pokud znáte, máte nebo máte šanci vidět starou past na rodiče, pusťte si jí a tenhle film nechte plavat. Pokud ne, tak se klidně podívejte na tenhle, je milý a jako rodinná zábava naprosto dostačující. ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Roztomilé rodinné ragú. Rozkošné ratolesti rozproudí rozprávku, rozšifrují rodičovský rozsudek a rezolutně rozporují rozhodnutí. Rozehrají rošťárnu, rozcuchají roky rozejité rodiče, rafinovaně rozemelou rentiérku a rozbijí rodičovskou rezoluci. Rozrušením radostně ráčkuji. Romantický ráj. Rdím se... ()

anais 

všechny recenze uživatele

Dětem se to asi líbit bude, a to je účel. Jenže, tenhle film je příliš dlouhý, malá Lindsey Lohanová hraje příšerně (i když vzhledem k náročnosti jejího dvojího obsazení klobouk dolů), příběh je neuvěřitelně plytký, řekl bych zhollywoodizovaný. Původní film jsem viděl (knihu nečetl), a tatínek se tam rozhodně nechoval jako idiot, což se o jeho americké verzi říci nedá. Typický příklad disneyovského hraného přeslazeného slizu. (když nad tím tak přemýšlím, tak moje negativní reakci roznítilo hlavně vysoké hodnocení na csfd, které mi v tomto případě přijde jako neuvěřitelný úlet) ()

dr.Orlok 

všechny recenze uživatele

Zpočátku film funguje jako opravdu zábavná komedie ( prázdninový tábor) s přibývajícím časem se však film stává čím dál více předvídatelnější a hlavně nevtipný a pouze romantický a nudný. Postavy se dělí na štastné a na ty které štastné budou. Konec je neustále oddalován - díky bohu za zábavný výlet do přírody, kde je konečně "odstraněna" i hlavní záporačka. No a hlavně tu hraje mladičká Lindsay !!! ()

Galerie (58)

Zajímavosti (39)

  • Keď Hallie (Lindsay Lohan) stretáva Martina (Simon Kunz) na londýnskom letisku, v pozadí môžeme zazrieť matku herečky Lindsay Lohan držiacu jej brata, vedľa nej stojaceho staršieho brata Michaela Lohana a sestru Ali Lohan. (Karush)
  • Nakrúcanie scény, v ktorej Annie s Hallie (Lindsay Lohan) ležia na posteli a kamera sleduje zatiaľ niečo iné, trvalo šesť hodín, počas ktorých sa Lohan prezliekala za Annie a Hallie. (Karush)

Související novinky

Natasha Richardson podlehla zranění

Natasha Richardson podlehla zranění

19.03.2009

...které utrpěla v pondělí během lekce lyžování na začátečnickém svahu v Kanadě. Ačkoli krátce po pádu tvrdila, že je v pořádku, pracovníci lyžařského střediska naléhali, aby navštívila lékaře.… (více)

Reklama

Reklama