Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (68)

plakát

Dokonalý šéf (2015) 

Vůbec nevím, proč je Vikander na plakátu ale budiž, film je skvělý! Bradley umí hrát takový otrhance. Kdo má alespoň trochu rád žánr z prostředí kuchyně, bude se tento kousek líbit. Emotivní. Složitost, vztahy, z života. Pro mě 5+

plakát

Top Gear: Patagonský speciál (2014) (pořad) 

Nejlepší díl! Po všech speciálech se tady najde od všeho něco, reakce v Argentině trošku krutá, až to bylo napínavé :))

plakát

Historie jídla (2007) (seriál) 

Hodně vtipná dokumentární věc:D Doporučuju.

plakát

Cestující (2008) 

Si děláte srandu ne? Nechápu hodnocení ani komentáře. Ale jak se říka, proti gustu žádný dišputát. Tento film mě ohromil zcela jistě. Od začátku až ke konci. Prostě překvapil.

plakát

Leon (1994) 

Kultovní film je zcela kultovní. Pravda. Reno je super, jeho hlas je charisma, oči jako pejsek a Natalka je neskutečná už v tomhle věku. Spolu tvoří dokonalou dvojici. Byť je to film smutný, je zcela bezkonkurenční. Jak vyvíjející se vztah mezi těma dvěma, tak hnusák slizák v světlým obleku:D Prostě film, zážitek jak se patří.

plakát

Klub poslední naděje (2013) 

Matthew určitě poklona za tuhle roli + s jeho váhou. Avšak více mě zaujal Jared Leto v roli Rayona. Neskutečně dobrý herecký výkon. Vesmě takové role transexuálů, bisexuálů a podobně vypadají dost hraně a nepřirozeně, ale Jared mi vyrazl dech, jak jej dokázal věrohodně zahrát. Taková citovka tento film. **** + * za Jareda :)

plakát

Zen (2011) (seriál) 

Poslední díl pecka! Rufus je bezkonkurenční. Dost se mi líbila i role Bena Milese a jeho vztah "nevztah" s Zenem. Velká škoda, že jen 3 díly ze série příběhů.

plakát

Ženy na pokraji nervového zhroucení (1988) 

Hehe, hodně povedená a spletená komedie. Almodóvar mě začíná dost bavit. To chování jeho postav mě nepřestává fascinovat :D

plakát

Poslední vrchol (2010) 

"První objev je objevit Boha." Neskutečně inspirativní, plné skutečných vzpomínek na člověka skrz jeho přátel, rodiny či lidí, které stačil potkat za svůj krátký, leč bohatý život. Trochu smutné a zároveň plné optimismu. Z těch lidí to úplně sálá a ten konec s květinami úplně dojal:))

plakát

Na jídle záleží (2008) 

Dokument, který by měl vidět každý. Zajímavý po celou dobu trvání. Pohledy různých lidí na rozmanité aspekty životního stylu, stravy či léčení v poslední době. Dala bych i hvězdu navíc.