Reklama

Reklama

VOD (1)

Šéfkuchař Adam Jones (Bradley Cooper) měl všechno, co si jen mohl přát, bohužel svojí vinou o to všechno přišel. Se dvěma hvězdičkami od Michelina měl bývalý postrach pařížských restaurací pocit, že mu patří svět. Vždy dělal věci po svém a jediné co ho zajímalo, byla dokonalá exploze chutí na talíři. Nyní se o to musí pokusit znovu – otevřít si vlastní restauraci a získat nepolapitelnou třetí michelinskou hvězdu. Na to ale bude potřebovat získat na svoji stranu ten nejlepší tým. Dokonalý šéf je výjimečně vtipný a emotivní příběh o lásce k vaření a jídlu, o lásce mezi dvěma lidmi a o síle druhé šance. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (28)

Trailer 3

Recenze (388)

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

A tady jsem byl zase jednou hodně potěšený, tím jak pohodový to pro mne byl zážitek. Kuchařské show miluju, a Dokonalý šéf, byl takovou dokonalou filmovou show. Tohle už není vaření, to je umění... Tím nechci degradovat náš guláš s šesti, ale tohle je prostě úplně jiná liga. Možná taky zkusím v očekávání kvalitního jídla, nechat ležet vidličku pod stolem :-) ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Pořady o vaření jdou obvykle mimo mě, takže jsem krom Bradleyho neměla valného očekávání. Že lze pěkně esteticky i technicky naservírovat rovnici o třech neznámých: vaření pochutin = hledání sebe sama = seberealizace, bych nečekala ani náhodou. Suma sumárum mi z tohoto příjemného výpočtu vychází jasný výsledek: pět Michelinských hvězd jak vyšitých do šéfovské uniformy. ()

Reklama

6thSun 

všechny recenze uživatele

Nejprve se tvůrčí tým snaží navodit atmosféru Hell´s Kitchen a z Coopera dělat Ramseyho (házení talířů, řvaní na personál jako při vojenským výcviku a tak), aby jej poté uprostřed největšího masakru nechal v klidu odejít ven na pokec, v úplně stejném klidu sledován kuchařem, který jej měl zastupovat na výdeji. Tohle by v profi kuchyni asi těžko prošlo. Scénář je vůbec spíše polotovar, než prvotřídní gurmánský štych, díky čemuž mě už v polovině přešla chuť zjišťovat, jaký dramatický chod bude následovat. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nevíme nic o hlavním hrdinovi, netušíme, proč se dal v minulosti na scestí a je jen naznačeno, co všechno to prý tehdy způsobilo. Setkáváme se s ním, když je už v cajku a chce všechno napravit tím, že umanutě vaří a vaří. Neohlíží se na nikoho a na nic, takže se vlastně žádná změna k lepšímu nekoná, pořád je zahleděný jen na sebe a o nikoho jiného se nestará. Shrnuto: nudný (nedějový) příběh o vaření a nesympatický hrdina = je zbytečné tomu věnovat čas. ()

Ducharme 

všechny recenze uživatele

Ráda vařím a nadšeně sleduji pořady o vaření a o jídle obecně. Na krásně poskládaný talíř koukám podobně ráda jako na obraz v galerii. Gordon Ramsay je můj hrdina. To všechno nejspíš způsobilo, že se mi Burnt vlastně docela líbilo. Krásně nasnímané interiéry, nádherná jídla a mumraj restaurační kuchyně - to jsou věci, které food nadšenec ocení. Film dost trpí tím, že rozehrává několik zcela zbytečných příběhů najednou, které nakonec vyznívají velmi plytce a neukončeně. Zápletka je velmi primitivní a předvídatelná. Coopera jsem stále ještě nepřijala jako herce, kterého bych mohla brát vážně, takže se sem vlastně docela hodil. Rozhodně nedoporučuji sledovat s prázdným žaludkem. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (13)

  • Snímku je možno nájsť aj pod označením Untitled John Wells Project, The Chef či Adam Jones. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama