Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (68)

plakát

Ve službách Jejího Veličenstva (1969) 

Tý jo, já jsem u tohoto dílu připravovala na nejhorší. Z galerie mi přišel Lazenby příšerný, ale vůbec tomu tak nebylo. Ba naopak. Díl nebyl vůbec špatný, ani samotný Bond mi nepřišel nijak arogantní, jak tady mnoho lidí píše. (Musíte uznat, že celková povaha Jamese Bonda, ač už to byl Sean Connery, spočívá v tom, že je čas od času arogantní, nebo snad pro většinu z diváků - více sebevědomý.) Mě ten díl prostě bavil! :))

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Nejlepší byl ten houpající se zub na voze Waltze :D

plakát

Honey 2 (2011) 

Toto je rozhodně slabší kousek. Herecké výkony jsou hodně nic moc, a ani žádná taneční scéna to nedokázala zachránit, žádná ničím neoslnila, nenašlo se nic zajímavého, napínavého nebo jen zábavného. Tady jsem se nudila od začátku do konce.

plakát

Ženy na pokraji nervového zhroucení (1988) 

Hehe, hodně povedená a spletená komedie. Almodóvar mě začíná dost bavit. To chování jeho postav mě nepřestává fascinovat :D

plakát

Poslední vrchol (2010) 

"První objev je objevit Boha." Neskutečně inspirativní, plné skutečných vzpomínek na člověka skrz jeho přátel, rodiny či lidí, které stačil potkat za svůj krátký, leč bohatý život. Trochu smutné a zároveň plné optimismu. Z těch lidí to úplně sálá a ten konec s květinami úplně dojal:))

plakát

Na jídle záleží (2008) 

Dokument, který by měl vidět každý. Zajímavý po celou dobu trvání. Pohledy různých lidí na rozmanité aspekty životního stylu, stravy či léčení v poslední době. Dala bych i hvězdu navíc.

plakát

Talisman (2012) 

Well, překvapivě dobře. Nemám důvod hodnotit na méně, protože mě to bavilo od počátku, až ke konci. Chvílemi oddechová podívaná, hlavně díky hafanům.

plakát

Holka, ty jsi hvězda (2005) 

"bujakaša" :D Celkově jde ale o průměrný film, stejný děj, jako u většiny filmů. Musím dát *2, protože se mi to zdálo chvílemi až moc zdlouhavé.

plakát

Polská krev (1978) (TV film) 

Operetka, po které si ještě pár hodin zpívám :D

plakát

Gia (1998) (TV film) 

Z toho filmu budu mít depresi asi ještě týden ...