Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedni ji milovali, druzí zatracovali. Neušla však pozornosti nikoho. Supermodelka Gia Marie Curangi začínala jako osobitá, avšak, mírně řečeno, neposlušná kráska. Kariéra mladé rebelky strmě stoupala a přibývající poblouznění ze slávy a peněz si vyžádalo svou první daň. Těžkou drogovou závislostí její tragédie jen začala... Pozoruhodný životní příběh podle skutečné události. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (242)

petero 

všechny recenze uživatele

GIA je typickým životopisným príbehom modelky jej závratnej ale krátkej dráhy, ktorú samozrejme ukončili drogy všetkého možného druhu a to tak, že sa nakazila vírusom HIV čo je jediné zaujímavé, že to v tej dobe nebolo bežné a ako sa k tomu stavala jej rodina, doktori v oblekoch a ako sa prišla rozlúčiť so svojou priateľkou, to bolo jedine pôsobivé. ()

Silas 

všechny recenze uživatele

Příjemný snímek snažící se v průběhu dění přesvědčit divákovu mysl, že jde o dokument. V určitých fázích střídá barevnou kameru černobílá, někdy za účelem autenticity, jindy zas při touze zvýraznit Giinu krásu. Ne jen Angelinou živ je tento film, ovšem z velké části na ní stojí. Na obyčejný televizní film dobře zapracovali vizážisti, díky nimž mohla Jolie naplno rozjet své kreace a postupně odrovnávat tělo i psychiku. Scéna v léčebně by mohla plně konkurovat odvykací kúře v Rayovi, kde zas (a nejen tam) dobře uplatnil své schopnosti střihač... Přestože ta Angelinina postava mě nutí dát i 4*, nemohu tak učinit, protože se mnou snímek za celou dobu vůbec nic neprovedl a já jen sledoval kvalitní práci tvůrců na příběhu těžkého vzestupu a rychlého pádu jedné nádherné modelky. ()

Reklama

marhoul 

všechny recenze uživatele

Odbržděná Angie dává zapomenout skutečné tváři první supermodelky, která nedržela jen toto prvenství. Shlédnuto po letech, výborný, škoda že televizní, film. Jít to na velké plátno, možná by si Angelina sáhla, krom zlatého Piťáka, i na zlatého plešouna. S Giou ji nepojí fyzická podoba, ale její osobnost vystřihla senzačně. "Chci si dát pauzu." "To nejde. Teď a tady. A žít budeš potom." ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Angelina je vážně výborná herečka a tady měla obrovskou příležitost se předvést a taky se předvedla. Z obrazu téměř nezmizí: mluví, nadává, fetuje, miluje, pózuje a všechno na plný pecky. Z filmu, který je krapet tendenčně natočen a v podstatě od začátku můžete předvídat, kam se děj bude ubírat a to i režijně (takže žádné obrazy pozpátku, vložené anime, atd.), udělala Angelina právě svým přesvědčivým projevem něco velmi zvláštního. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Gia. Stačí mi slyšel pouze to jméno a hned se mi vybaví celý film. Bohužel se mi vybaví pouze negativní část života této dívky, která odpovídá titulku snímku: Příliš krásná pro smrt. Příliš divoká pro život. Tento film jsem viděla poprvé jako hodně malá a přesto ve mě zanechal takový zážitek, který pouze zesílil postupem času, kdy jsem se na film dívala znovu a znovu. Dívka, která ze dne na den získala slávu, peníze a moc nad velkým množstvím osob a pak kvůli lásce vše opět ze dne na den ztratila. Kvůli lásce, která byla silnější než ona a nezvládla s ní bojovat. Bylo to silnější než ona. Poté, ve chvíli, kdy zjistila, že je na tom už opravdu hodně zle, tedy zatla zuby a snažila se být zase taková, jako dřív, ale přesto, zde byl další pád. Gia byla ke konci smířena s tím, že zemře a věděla, že to jinak nepůjde a snažila se, aby svým blízkým nějakým způsobem neublížila. Ale to už bylo příliš pozdě. Angelina Jolie je podle mého názoru pro tuto roli stvořena a zahrála ji velice přesvědčivým způsobem. Samozřejmě - což je jí vlastní, se nestyděla ani v určitých intimních či velice intenzivních scénách a ujala se své role na maximum. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (10)

  • Angelina Jolie získala za svůj herecký výkon v titulní roli Zlatý glób. (Elisebah)
  • Po natočení filmu, byla Angelina Jolie zvolena herečkou, se kterou by ženy nejraději strávily noc. (ČSFD)

Reklama

Reklama