Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (6)

plakát

Spoušť (2005) 

Ubohost! Wannabe film na tohle téma! Spike Lee se musel smát jak o závod, pokud tohle viděl!

plakát

Smrtící temnota (2005) odpad!

Právě sem to dokoukal v televizi a musim uznat, že mně nikdy film tak neskutečně nevytočil! Celou dobu neni vůbec nic vidět, jenom problikávání baterek a ohně, z čehož by někteří jedinci mohli dostat i epileptickej záchvat, bez legrace! Neskutečně tupý osazenstvo, absolutně nepodstatný záhady (magnetismus jeskyně, dědek šaman, ohořívání ksichtů atd.) a to finále! TO FINÁLE PROBOHA!!!!!! Blbější konec a rozuzlení sem v životě neviděl! Takhle mně nasralo snad jenom Lost. Cejtim se, jako by mně celou dobu někdo jenom zabavoval karetnim trikem a mezitim mi vykrádal byt! Pana Olatunde Osunsanmi bych zlinčoval a zapálil a pak hodil do nejhlubší JESKYNĚ, kde by ho proháněl zmutovanej blonďák s ohořelym ksichtem a při tom by se všechno třáslo, blikalo a ještě by mu jeskyně zmagnetizovala hoďinky!!! Urážka každýho, komu je to vodkuďkoliv promítáno!

plakát

Gran Torino (2008) 

Musim říct, že z doslechu sem slyšel jenom ty brutální scénky, tudíž sem si řikal, že to bude lehká řežba ničim nezajímavá, pak sem si přečet obsah a něco kolem, z čehož sem zase usoudil, že to bude až moc velkej doják. Nakonec sem to omylem pochytil na HBO, viděl asi třikrát jenom část, načež nakonec sem to shlídnul celý, a musim říct, že sem vůbec nevěděl, jak ty dvě hodiny uběhly a ne díky tomu, že by se tam furt dělo něco extra, ale proto, že mě to prostě hned ze začátku chytlo za ruku ve všech směrech a táhlo až do konce. A musim říct, že u toho konce sem i slzu uronil. Příde mi to jako novodobá kovbojka s Eastwoodem, v který je totálně všechno, až se to fakt zdá, jako šabolona jak už tu někdo psal, ale je to nastavený tak perfektně, že se tomu nedá nic vytknout. Nemusim tenhle typ filmu, možná proto, že tak dobrej jako Gran Torino ještě nikdo nenatočil, ale tohle je fakt věc, která v člověku zůstane.

plakát

Planeta mutantů (2010) (seriál) 

Neskutečný. U dílu o africkejch termitištích mi šel až mráz po zádech, jak je všechno se všim provázaný!

plakát

Kutil Tim (1991) (seriál) 

Myslím že ne, Time!

plakát

Vítejte v KLDR! (2008) 

O KLDR sem už pár dokumentů, opravdových dokumentů viděl, tudíž musim konstatovat, že tohle je prostě normální turistický video, nic víc. Nezlobte se na mě, ale při pohledu na tu partu českejch ''buranů'' sem skřípal zubama!