Reklama

Reklama

Kutil Tim

(seriál)
Komedie / Rodinný
USA, (1991–1999), 77 h 36 min (Minutáž: 20–24 min)

Hudba:

Dan Foliart

Hrají:

Tim Allen, Patricia Richardson, Earl Hindman, Taran Noah Smith, Zachery Ty Bryan, Jonathan Taylor Thomas, Richard Karn, Debbe Dunning, Marla Sokoloff (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Tim Taylor vám poradí s každým problémem v domácnosti, na zahradě nebo v garáži... (TV Nova)

Recenze (286)

Kimon 

všechny recenze uživatele

Zábavný, humorný a inteligentní seriál hned tak někdo nenatočí. Tento by mohl být příkladem. Tim je vždy nad věcí a jen tak ho nic nevytočí. A když mu po ruce sekundují vtipní členové rodiny, má divák o skvělou zábavu postaráno. Tim vždy ke každému, byť nejobyčejnějšímu kutilskému počinu, potřebuje vždy extra speciální profesionální nářadí, a tak není divu, že se tak příliš odlišuje od večerníčkovských kutilů Pata a Mata, byť mnohdy dosahuje stejných výsledků. No ale, ... co na tom? Vždyť je to jenom zábavný seriál, že? Ale nám, neseriálovým kutilům by to doma asi jen tak neprocházelo jako Timovi. :-) ()

Puerdraco 

všechny recenze uživatele

Inu na hollywoodskou seriálovou produkci vysoce nadprůměrný počin, na kterem se dá chvílema i poctivě zasmát. Části, které se odehrávali ve studiu "tool time", mě moc nebrali, více zábavy se odehrávalo v domě/zahradě Taylorových. Škoda, že od 3, 4 serie to už ztrácelo glanc a vtipy se začínali příliš opakovat. ()

Reklama

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Asi žádný seriál se nedokáže vyvarovat jakémusi poklesu v kvalitě a je jen málo takových které to dokázali. Kutil Tim bohužel není jeden z těch vyjímečných , ale je to i tak jeden z nejzábavnějších seriálů jaké sem kdy měl možnost vidět. Hašteření Tima s Jill, moudrosti souseda Wilsona, nesmělost Ala Borlanda, tři pěkní frackové a "šikovné" ručičky Kutila Tima. Tenhle seriál miluju a moc se mi líbí R-R-R ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Herec Tim Allen je skvělý komik - to mi výrazně předvedl poprvé v tomto výborném seriálu, který je další nostalgickou vzpomínkou na dětství a devadesátky. Spousta dobrých vtípků, neustálé popichováni Tima a Ela mě hodně baví. Navíc postava Willsona, který neustále schovává svůj čumák za plotem a poučujeme Tima, jak vyžehlit různé problémy u své ženy (ta občas umí Tima pořádně setřít), je originální a dokonalá. Hlášky jako: "Myslím že ne Time" nebo "Potřebujeme větší výkon" jsem si osvojil a rád je používám, když je tedy vhodná chvíle. V posledních řadách šla kvalita epizod bohužel už docela dost dolů, přesto fajn zábava...8/10. ()

svik 

všechny recenze uživatele

Skvělý nápad na zpracování scenérií pro nenáročné domácí kutili. Ovšem s tím problémem, že v domácnosti kde se seriál často také odehrával nebylo příliž toho k pokoukání. Nejlepší byl tajemný soused, který uměl vždy skvěle pozadit. Nebo skvělě oblečené a nafintěné hostesky přinášející Timovi potřebné komponenty k jeho show. Jeho filmová žena vl. jménem Patricia mi přišlamoc nevkusná a protivná. Takže proto žemám kutili rád a vážim si jich tak dávám za 4. ()

Galerie (259)

Zajímavosti (32)

  • V Německu byl seriál vysílán pod názvem Hör mal, wer da hämmert, v překladu "poslouchej, kdo se zlepší". Název tak odkazuje na komedii Kdopak to mluví (1989). (chleba24)
  • V pilotním díle "Debut" má Wilson šedivější vlasy než v pozdějších epizodách. (Kulmon)

Reklama

Reklama