Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (34)

plakát

Ženy v běhu (2019) 

Tak tohle byla paráda, já se fakt skvěle bavil.

plakát

Nejlepší přítel (2017) (TV film) 

Krásná výpravná pohádka, dobrý humor, dobré obsazení, skvělé peklo, prostě super pohodová pohádka na odpočinek.

plakát

Stranger Things (2016) (seriál) 

Jako kdyby se to točilo v osmdesátých letech, naprostá bomba. Bylo to úžasný, slupnul jsem to jako malinu. Skvěle natočený horor , který samou nedočkavostí hltáte až do konce. Děkuji

plakát

Specialisté (2017) (seriál) 

Já nevím co by ostatní , už fakt chtěli . Zas tak špatný první díl nebyl. Za mě tak tři hvězdy, ale celkově seriál ohodnotím až na konci. Ano měl pár much, ale co pak je vše dokonalý, já sem ještě takový serial neviděl, každý měl pár chyb!!!!

plakát

Ben Hur (2016) 

Myslím , že příjemné překvapení.

plakát

Legenda o Tarzanovi (2016) 

Naprosto musím souhlasit s ANT. Nemám co dodat on to popsal naprosto skvěle , jako by mi to z huby ukradl. - Jen pro připomenutí jeho komentáře. Ant ***** Trailery vypadaly parádně a film je jen potvrdil. Skvělá podíváná bez jediného hluchého místa. Příběh měl nejen fungující romantickou linii s jiskřící chemií, ale taky společenský přesah. To vše bez jediné kapky patosu a s jako vždy ďábelským Christophem Waltzem. Skarskard se na Tarzana perfektně hodí. Překvapilo mě, jak přesvědčivě dokázal ovládnout důležitou fyzickou stránku role. Ještě víc ale musím ocenit Jane Margot Robbie. Skvěle napsaná silná ženská postava. Žádná dáma v nesnázím, ale bojovnice co si jde za svým. Málokterý blockbuster mě donutí v kině přemýšlet o bezpráví, co se ve světě dělo a děje a zrovna Tarzan to dokázal na jedničku. Yates po Harry Potterovi rozhodně nezklamal. Film je jak po efektní, tak emocionální stránce skvělý zážitek. O to víc si lámu hlavou nad zdejším hodnocení, ale určitě by nemělo nikoho odradit.

plakát

Kniha džunglí (2016) 

Fantastické , napínavé , krásné , úžasné a velice vtipné , moc sem se bavil!!!!!!!!!!

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Viděl jsem tří hodinovou verzi, první hodina je tak na tři *** , druhá tak * , a třetí hoďka za *****. Nevím ,ale plno věcí moc zdlouhavých a někdy uplně zbytečných a k ničemu. Tak že celkově čtyři hvězdy, ale to jen díky poslední hodině filmu.