Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (217)

plakát

The Punisher: Dirty Laundry (2012) 

No, na můj vkus trošku moc drsnosti jen v 10 minutách, ale líbí se mi námět, dává to smysl a těch pár minut jsem vnímala opravdu jenom tohle, takže na tom něco bude..

plakát

Téměř bez šance (1999) 

Co na to říct.. sice se to nikdy nestalo, ale jak se zde v zajímavostech píše, je to poskládáno na životních zkušenostech pašeráků drog, takže se to stát určitě může.. Asi si to všichni umíme představit, jaké to musí být, když vám řeknou, že půjdete na několik desítek let do vězení, ale je to pouhá představa, protože kdyby se mi to skutečně stalo, netuším, jak bych v tu chvíli reagovala. Navíc (když to trochu zlehčím) "jen" za pašování drog, které vlastně ani nepašovaly.. V porovnání s Českou republikou se to vlastně ani porovnat nedá..

plakát

Jak ukrást nevěstu (2008) 

Tak tohle se mi hoodně líbilo, opravdu hodně jsem se nasmála:D Sice jednu pasáž ke konci filmu bych úplně vypustila, protože mi tam moc neseděla, ale dá se to snadno přehlédnout, když si vzpomenu na zbytek. Druhá komedie, ve které jsem viděla Patricka Dempseyho a musím říct, že mu takové filmy sedí. Ráda se na to podívám znovu.

plakát

A zase jedna Popelka (2008) 

Hudební/taneční filmy mám ráda, a přestože je tenhle film tak trošku naivní (na druhou stranu bez naivity by to asi nebylo ono, když je to film především pro mladší publikum na motivy Popelky), docela se mi líbil. Proč ne, proč bych si nemohla pustit film, jehož motiv je sice používán docela často, ale nechybí tady inovace, zábava a troška romantiky. Čtvrtá hvězdička je za tance.

plakát

Greta (2009) 

Myslím si, že tahle role Hilary Duff sedla perfektně, podle mě tedy rozhodně více než v některých komediích, když byla mladší.. Asi by více měla hrát podobné postavy, a to drzé, tvrdohlavé holky, které mají svoji hlavu. Prostě jsem jí tuhle tak trošku zápornou roli věřila více, než její milé a sladké role, a proto jsem si film docela užila.

plakát

Spalující vášeň (2008) (TV film) 

Úplně ale úplně náhodně vybraný film (to je to brouzdání po čsfd:), očima jen přelétnutý obsah, který jsem nijak zvlášť nevnímala, a co se z toho vyklube za skvělou večerní podívanou! Tři linie, které film tvoří, jsou skvěle propletené, vždy v přesně pravý okamžik nastoupí ta jiná, všechno dává smysl a tak krásně to do sebe zapadá.. A jako bonus perfektní provokace a jiskření mezi učitelkou a studentem.. no prostě jsem si tenhle film užila do poslední minuty.

plakát

Lví král 3: Hakuna Matata (2004) 

Jelikož na animáky nedám dopustit, dalo se čekat, že i tenhle se mi bude páčiť :) Trošku jiný pohled na mládí a růst Simby, který Timon a Pumba skvěle okořenili. Myslím, že i mnohé dospělé může tenhle film dost pobavit.

plakát

Vtip za stovku! (2012) (pořad) 

Fajn pořad, ve kterém se sem tam objevují docela dobré vtípky. Vaška Vydru i Michala Novotného mám ráda, do toho tam občas něco plácne Ruda, a je to vcelku dobrá odreagovačka, když zrovna není co dělati..

plakát

Ctihodný občan (2009) 

Gerarda Butlera jsem dosud viděla spíše v komediálních nebo romanticko-akčních rolích, a proto pro mě tohle byla docela pálka do obličeje, protože jsem netušila, jak moc by mě mohl dostat svým uměním zahrát bezcitného člověka. Ale není se čemu divit, jestli se do své role pořádně vžil, tak to možná šlo samo, protože bezpráví dokáže pořádně naštvat a tím tuplem více, když je činěno na vlastní rodině. Snímek, který stojí za to vidět a ne jednou..

plakát

Opravdový příběh hollywoodské hvězdičky (2008) (TV film) 

Milý film na nedělní odpočinkové odpoledne.. Sem tam kapku praštěné, ale vyvažovala to vcelku dobrá ironie a parodie, takže jsem se dobře pobavila.