Reklama

Reklama

Vtip za stovku!

(pořad)
Komedie / Soutěžní
Česko, 2012, 50 min

Režie:

Peter Núñez

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Michal Novotný, Michal Kavalčík, Martin Zounar, Jitka Asterová, Václav Kopta, Petr Jablonský, Mojmír Maděrič, Aleš Háma (více)

Václav Vydra a Michal Novotný uvádějí novou soutěž o sto tisíc korun, ve které můžete vyhrát i vy! (oficiální text distributora)

Recenze (189)

marrrrian odpad!

všechny recenze uživatele

Možno tak sranda pre účinkujúcich, lebo si posedia s kamarátmi a dostanú za to zaplatené. Ale aj tí občas vyzerajú, že sa musia sakra siliť, aby z javiska neutiekli preč, lebo ich v kútiku duše hanba fackuje. Podobné formáty už si svoju zlatú éru užili a znova ich vyťahovať, je neuveriteľné zúfalstvo. ()

pokerdragon1 odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl sem na YT asi dva díly a to vám povím, že větší kravinu sem už dlouho neviděl trapný starý vtipy v provedení ještě trapnějších moderátoru.Docela mám Vaška Vydru rád, ale to co předváděl s kurde tužkou na oči se jen tak nevidí no a ten třetí blb to nezachránil ani v nejmenším.Absolutně nevkusné trapné a ubohé.I na Izerovi bylo vidět jak kroutí očima nad tím kam to proboha vlez.Napadá mě snad jen jedno české přísloví: Smích?Bude pláč... ()

Reklama

Dr.film 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nepochopil, jakým směrem přesně humor Michala Kavalčíka alias Rudy z Ostravy míří. Zde má Ruda na starost pouze hudební vložky mezi břeskným vyprávěním vtipů z úst Vydry a Novotného. Jako tečku na závěr posléze Ruda složí text písně z předem vybraných slov a zazpívá jí svou Ostravštinou! Něco podobně stupidního abyste v osm večer na televizní obrazovce pohledali. ()

Marwinek odpad!

všechny recenze uživatele

Mám rád vtipy. Mám rád Vydru a nevadí mi Novotný. Nechápu, proč v 21. století, tedy již pár let po vynálezu internetu, který kromě porna nabízí i weby plné vtipů, někdo dělá pořad, kde dva nudní patroni čtou vtipy z papírku. To všechno bych snesl a mávnul nad tím rukou. Ale Ruda z Ostravy, co to proboha je za pablba !? Nebo snad svou neomezenou trapností nastavuje zrcadlo, v jehož odrazu se i ty suché a chlazené vtipy zdají být něčím víc? Nene, Rudu prosím ne. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Je pravdou, že tento rádoby zábavný pořad moc valnou kvalitu nemá, ale hodnotit jej odpadem nebudu. Přece jenom se tu a tam vynoří nějaký vtip, který není už x let starý a který ještě neznám. Rudu jsem měl rád hlavně v jeho začátcích, kdy ještě nebyl tak ohraný. Takže mi zůstává jen Vašík Vydrů, kvůli kterému tu NULU prostě nedám. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama