Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když hollywoodská začínající herečka Morgan Carter omdlí v alkoholovém opojení přímo na červeném koberci premiéry svého filmu, je okamžitě odvezena na léčení a poslána ke své tetě, kde má svou léčbu dokončit v jednom z městeček amerického státu Indiana. Tam chodí na střední školu a změní si i jméno. Konečně žije život typického teenagera se vším co k němu patří, prožívá skutečná přátelství, lásku i žárlivost. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (24)

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Takový ten film, co bych si pustil v neděli v televizi a byl bych spokojen. Né kvůli efektům, né kvůli skvělému scénáři, ale prostě to tak nějak jednoduše příjemné a neurazí to. Taková průměrná věc, co je alefajn. Zápletka je omletá, její potenciál úplně nevyužitý, snažili se tu o humor, ale moc ho tu není, což je na tom nejvíc trestuhodný, protože využívali i takových těch přímých řečí v mysli, co hrdinka pronáší, a nic moc z toho nevytěžili. Závěr je správně romantický, až se mi z toho začalo krapet zalévat oko. ()

DamitaJo 

všechny recenze uživatele

Co lze dodat k tomuto kinematografickém počinu? Je to průměrný televizní film, ve kterém vysvětlují jeho tvůrci, kam až sláva a to zlaté pozlátko Hollywoodu může zajít, když nemá stanovené mantinely. Hlavní hrdinka se zde snaží opět zařadit do běžného života po té, co byla na vrcholu slávy a opojení alkoholem. Snímek se mi líbil zpracováním formou vyprávění, kde můžeme slyšet, co si hlavní postava mladičké herečky myslí. ()

Reklama

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Tak byl to sice celkem příjemný oddychový film, ale nic moc převratného. Příběh nebyl ničím vyjímečný a zakončení bylo až trapně tradiční. Opravdu jsem čekal trochu víc. Trochu větší drama, ve kterém bude alespoň trochu otázka jak vlasně Morgan skončí, ale toho jsem se nedočkal. Jsem docela zklamaný. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak hrozné jak jsem čekala. Chvílema to bylo vcelku trapné, ale dalo se to. Normálně bych dala 40%, ale vzhledem k tomu, že herci byli moc sympatický, tak dávám 60%. Je pravda, že tenhle scénář už tu byl hodněkrát a stále dokola se to opakuje, ale mě tenhle žánr nějak nevadí. Pro víkendové odpoledne ideální, když se vám u filmu nechce vůbec přemýšlet. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

abych pravdu řekl, sám nevím, co mě zrovna u tutoho filmu donutilo k dokoukání do konce ( možná fakt, že z mě naprosto neznámého důvodu film běžel na čt2 ), místy dost jalové scenáristicky s až nechutnym využíváním všemožných klišé, ale dovedu si představit, že fanoušek (teda, ehm, fanynka) obdobnýho žánru si k filmu přihodí minimálně jednu hvězdu navrh ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama