Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (143)

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Bravo pane Tarantino!Bravo!možno to bylo kinem ale jednoducho sem zostal príjemne prekvapený.V krátkosti tady nic nechýbalo.Herci par excellence neni tam co vytknút na čele s Christophem Waltzem podali výkon jak sa patrí.Už dlúho sem nebyl tak príjemne prekvapený všetkýma zúčastneníma.Top scéna Ku-Klux tam sem z chuti zasmíl.Jak sem rekel nechýbá tu nic a aj ked sa tento koment stratí medzi stovkama možno tisícama inych nedalo mi nepjet chválospevy na toto veledílo.Samozrejme krvi je tu dostatek což je zas a znova plus Djanga.Jo a miluju ten úžasný redneck prízvuk.je tak špatný že si ho musíte zamilovat.Django máš to za plný počet.

plakát

Ospalá díra (1999) 

Ach tak ospalej díry sem sa tak dlúho vyhýbal až sem na nu uplne zapomnel.Taže 12 rokú od jejího natočená sem sa k ní konečne dostal.Neskoro ale predsa.A treba uznat že remeselne je film fakt pecka.Nejsu fanúšek Johnnyho nevadí mi ale nevyhledávm ho ve filmoch.Ale jeho priposraný Ichabod Crane je zahraný s chutú a je to poznat proste sem mu to zežral.Co sa týká Christiny Ricci tam sa neni čemu divit tá sklame málokedy.Je proste tak divne púvabná.Zapamatovatelná.Ale hlavne pani herečka.No a konec koncú ospalú dírú si Tima Burtona musim pridat do oblúbenych režisérú.Či chcem alebo nechcem. :D

plakát

The Drawn Together Movie: The Movie! (2010) 

Samotný seriál bol lepší ale aj tak je to pecka.Jedinú výčitku mám k zmene animácie.Inak samozrejme úchylnost nad úchylnost proste a jednoducho bomba.

plakát

Věc (1982) 

Jednoznačne jeden z najlepších filmov(pre mna určite) 80tych rokov.Klasika a povinost pre horrorových fans.Atmosféra je proste vražedná.Asi jediný film Kurta Russela ktorý si vždy rád pozriem.

plakát

Mučedníci (2008) 

Francúzi sú úchylný.To je dobre.Jeden z naj filmov čo som v poslednej dobe videl.Ani na chvílu som nespustil oči z obrazovky.Silný zážitok.Môžem jedine doporučit.

plakát

Doghouse (2009) 

Presne horror/komédia pre mna.Mne to proste sadlo.

plakát

Zombieland (2009) 

Neveril som zombielandu.Ale aj tak som naň išiel do kina a nelutujem.správny pomer horroru a komédie.Harrelsonovi úloha sadla a jeho nechutný redneck prízvuk je dokonalý.Bill Murray v malej úlohe zažiaril a potešil.Akurát by ma zaujímalo kolkí ludia vedeli prečo si tallahasse neustále na autá písal #3(nascar fans to je samozrejme jasné)....

plakát

Tam kde kluci nejsou 8 (1997) 

Sladké spomienky...asi najlepší film ktorý som kedy videl fakt som nečakal že by som to tu našiel a inšie ako 100% si to nezaslúži naučil som sa pri ňom naozaj vela a okamžite ho idem pohladat na nete...

plakát

Drawn Together (2004) (seriál) 

Geniálné,geniálné,geniálné.....hmm a ešte geniálné.Škoda že po troch sériách je koniec ale aspon že bude film.Totálna úchylnost a pre mna dokonalá zábava.Dúfam že sa to nikdy nedostane do SR alebo ČR tv lebo by to maximálne dosrali.CAPTAIN HERO 4EVER.