Reklama

Reklama

Doghouse

Trailer

Skupinka mužů se vydá na záchranu svého přítele do odlehlé vesnice. Když ovšem dorazí na místo, něco není v pořádku. Neznámý vir totiž nakazil zdejší ženy a následkem toho se z nich staly krvelačné kanibalky. Začíná hra o život, v níž proti sobě budou stát kanibalové a skupinka kurážných mužů, hledajících cestu ven z pekla. (.killer.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

predators 

všechny recenze uživatele

Hmm, tak tuto zombie "spice girls" záležitost by si neměl nechat žádný fanda ujít. Přesně po 28 týdnech a 28 dnech přichází z "ostrovů" další virem nakazené oběti. A jelikož jsou chlapi odolnější, napadá tento vir pouze ony osoby něžného pohlaví. No, tak se podívejte, jestli jsou naše drahé polovičky opravdu tak přítulné... :-) Jo a málem bych zapomněl, je to prdel... :-) 80% ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Ženy na dálkové ovládání... Za normálních okolností sen mnoha mužů, za těchto okolností jejich největší noční můra. Skvělá hororová komedie, která mi stylem, humorem i Dannym Dyerem v jedné z rolí připoměla neméně podařenou Izolaci. Zombice byly nadmíru zábavné a v mnoha případech i originální, u mě osobně nejvíce vedou kadeřnice s párem nůžek, tunová dáma zbožňující prsty a disjokeyka nemající koně, ale zato držící mrštný bičík. A závěrečná scéna s opraveným ovladačem mě naprosto dostala, nehledě na scénu "Fáze 2", kdy si tvůrci asi řekli, než se začne divák nudit, necháme je ještě víc zmutovat. Lovely! Moje nově objevená zombie srdcovka. ()

Reklama

Ampi 

všechny recenze uživatele

Psí boudu (Doghouse) a Breberky (Cooties) jsem viděl v krátkém intervalu po sobě. Byť je dělí 5 let jsou si podobné. Možná proto jsem se k nim rozhodl napsat podobný komentář. Oba jsou tu označovaný za zombie horrorové komedie. Ač jsou blízké Zombielandu, tak jsou po stránce virologické blížší 28 dnům poté, ve kterých se rovněž o zombies nejedná, ale o nakažené virem, způsobujícím částečnou ztrátu rozumu, agresivitu a kanibalismus. V podstatě je to podobné jako u některých jedinců při nadměrné konzumaci alkoholu, většinou bez kanibalismu. U filmů Cooties a Doghouse napadaji viry jen určitou skupinu lidské populace – ženy (Doghouse) a děti (Cooties) ostatní infikováni nejsou. Kladem pro Doghouse jsou: britský humor, jsou natočeny jako první, napaditost u nakažených dam, nápady k přežití, zapadlá obec Moodley, možná až moc reálná skupinka britských chlapů na kraji středního věku, voják jako bonus. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Naprosto brutální britská zombie komedie, která si moc nezadá ani s tim nejlepším, co sem doposud viděl - Soumrakem mrtvých. Dokonalý hlášky, šílený gore, volezlý nechutný zombie feministický svině, dokonála zábava a strašná prdel. Soumrak byl teda ještě kapánek lepší, ale tenhle béčkovej komediální zombie nářez je taky skvělej Co jste tady vlastně vytvořili je armáda nasranejch, feministickejch kanibalek. | V tom autobusu bydlí zlá Candy. A má menší kožní nemoc. ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Stupidní, hloupé, ale zábavné. Pokud přistoupíte na šílenou jízdu Jakea Westa odnesete si větší porci gore, trefných hlášek a laciných klišé v jednom tak trochu přiblblém příběhu, jenž může ve výsledku sice stěží konkurovat výbornému Soumraku mrtvých, ale pro pobavení na jeden večer bohatě postačí. Stačí jen vypnout mozek. 65% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Společnost, se kterou jeli hrdinové do vesnice, se jmenovala West Tours, po režisérovi Jaku Westovi. (Chatterer)

Reklama

Reklama