Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama

Recenze (98)

plakát

Akujaku reidžó level 99: Wataši wa ura boss desu ga maó de wa arimasen - Ura Boss, Kokuhaku Sareru (2024) (epizoda) 

Tady to někdo zkazil, dle mě až moc, stříhalo se a ne zrovna dvakrát dobře. Co jsem četl, tak Eleanore a Yumiella měly být kamarádky, bohužel z anime to moc vidět není..... je to fakt škoda. První půllka tohoto dílu byla celkem dobrá, druhá je však mnohem horší. Protože tam se začalo stříhat, v jedné minutě vidíte jak Yumiella, si neuvědomuje city k Patrickovi, aby v další scéně najednou si toho vědoma byla. Tady někdo chtěl se za každou cenu dostat až rychle nakonec.

plakát

Angel Heart (2005) (seriál) 

Angel Heart je velmi depresivní, odehrává se v jiné vesmíru, a je to docela krutý, jelikož to mám teď rozkoukaný, a vypadá to slušně, baví mě to, ale z tohoto světa mám rozkoukaný všechny tři anime, jak Cats Eye, tak City Hunter, tak tohle. Nejvíc asi tohle, hlavní hrdinka je sice poněkud psí čumák, ale je to k pochopení, spíše mě trochu vadí milostný zájem v podobě kluka, který dle mě neměl přežít ten začátek, ale ok, co se dá dělat. Jinak je City Hunter vtipnej celkem jako vždy a jeho.... no vztah s Xiang, který je otco-dceřiný je velmi pěkný. TSUKASA HOJO, vytvořil slušný příběh a u všech třech se snažil.

plakát

Arifureta šokugjó de sekai saikjó - Kami no šito (2022) (epizoda) 

Tenhle díl hodnotím nejhůř z celé série, i když dávám tři, jen protože se drží dál novely, přesto jak v čem a právě to jak v čem, je ten problém. Nevím proč tvůrci anime chtěli z chytré postavy jako je Shizuku udělat naprostého retarda, už dost na tom že zestříhali většinu její scén na pár nezajímavých věcí, takže člověk vůbec nechápe její vztah k té služce. Jenže tvůrci anime, prostě se rozhodli že z ní udělají retarda, bez toho aniž by mohla vůbec něco předvést, což udělala v novele, chránila služku, než se stalo co se stalo. Kruci to bylo těžký to udělat. Štve mě to, Shizuku má být chytrá a silná holka, jenže z ní udělali retarda, aby náhodou nejspíš v oblíbenosti nepřeskočila Yue, což se pro mnoho fanoušků už v novele stalo. Fakt jinak nevím, jak si jinak tenhle nápad v té aréně vysvětlit.

plakát

Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn) (2020) 

DC Harley Quinn rádo hrozně využívá ať v komiksech, tak ve filmech tak v seriálu, který je celkem vtipný. Avšak já musím říct, že i přesto že mám rád v celku šílené postavy, Harley nepatří mezi mé nejoblíbenější ani v DC (nikdy jím asi neodpustím, že se na komiks o Ivy vykašlali) natož abych kvůli ní lezl jen tak do kina, tak jsem zase jel s kamarádem. Napíšu to takhle, film jsem si užil, ale něco mi k tomu chybělo. Akce mi přišla celkem dobrá, musím říct že akční scény u DC jsou opravdu povedený, co bylo povedený je postava Huntress, Bruce-hyena, i Black Canary celkem šla. Avšak můj velký problém není postava Harley Quinn, ale Cassandra Cain, pro představu v komiksech je to někdo kdo neumí pořádně anglicky mluvit, jde o osobu co dokáže porazit Batmana, díky svému výcviku, jenže ta osoba co je ve filmu není prostě Cass, ale je to jen nějaká zlodějka, tohle těžko filmu odpouštím. Další problém je nevyužití Black Maska, toho magora mám v celku rád, jenže ve filmu i když sem tam něco předvedl, no nebyl to úplný Black Mask. No a příběh, něco jako typický komiksový film, užít se to dá, jenže asi tak na jedno podívání.

plakát

Bišódžo senši Sailor Moon - S (1994) (série) 

Vrchol celého Sailor Moon, temná atmosféra, skvělý nepřátelé, a tentokrát ani Sailor Moon/Usagi není nejsilnější. Je tu novej nepřítel v podobě Ticha a šíleného profesora. Objevují se další dvě Sailor, tedy Neptun a Uran, které se spřáhnou s Pluto a začínají si dělat co chtějí, jejich cíl je však eliminovat smrtku v podobě Sailor Saturn.

plakát

Black Clover (2017) (seriál) 

Asta je moc uřvaný, ale pokud člověk přežije neskutečně debilní začátek, dočká se dobrého Shounenu, kdy i mnoho vedlejších postav dostane dost prostoru, což není třeba ani v Boku no Hero Academia. Pro lidi, dostanete i hlavní hrdinku, kdy celej její příběh se netočí kolem její lásky, jako je to u Ochako Uraraky, Hinaty, Sakury apod. Noelle Silva naprosto překonala mnoho dívek v Shounenu, ne nějakou obrovskou silou, ale i rozvojem, po zdejších komentářích mám pocit, že jsem asi sledoval něco jiného než oni. Mám pocit, že spousta lidi nadává zde na to co už mají i v MHA, který jede více Narutovsky, než zrovna tohle, zde se postavy naopak rozvíjí, zatímco v MHA zůstavají stejný. Navíc hlavní hrdina neporazí vše sám, třeba boj s Vetou musel hlavní hrdina vybojovat skoro se všemi svými kamarády, sám neměl naprostou šanci a líbí se mi že autor nepřeskakuje s levelu do levelu, jako například v Bleach, v MHA, Narutovi atd.

plakát

Boku no Hero Academia (2016) (seriál) 

Měl jsem to zpočátku rád, první i druhá série se mi líbili, jenže čím víc jsem na to koukal, tím víc mě to přestalo bavit, postavy se nějak povahově nemění, jsou furt stejný, Ženské postavy jsou všechny na úrovni Naruto ženských postav, takže jsou poměrně nudné a zbytečné. Dávám dvě hvězdičky za záporáky, kteří jako jediní se skutečně rozvíjí, Deka, Katsuki, Ochako a další jsme začal nesnášet a vedlejším postavám se autor moc nevěnuje, takže taková Tsuyu je prostě vyškrknutá. Nechápu jak tohle může mít lepší hodnocení než Black Clover, kde se postavy i příběh rozvíjí, je to smutné.

plakát

Buffy, přemožitelka upírů - Vášeň (1998) (epizoda) 

Asi jedna z mých nejoblíbenějších dílů, silná rána v podobě smrti jedné z postav, rukou bývalé kladné postavy, který se stal čistým zlem. Zatímco první série, byla spíše často v komediálně akčně naladěná, druhá šla do hloubky a tenhle díl ukázal jak moc to mohlo jít a že v dalších sériích to šlo ještě dál.

plakát

Bumblebee (2018) 

Konečně dobrý Transformers film, sice je to o mém nejmíň oblíbeném Cybertroňanovi, ale lidé ho mají rádi, tak proč ne. Pokud očekávate jen akční příběh, tak tady je to trochu jiné, přesto tu akce je a je přehledná. Musím říct, že na filmu byli nejvíc povedený postavy a atmosféra, bohužel co se týče příběhu.... tak to už bylo slabší, ale co chtít po novém rebootu, kde se začíná ve světě Transformers znovu.

plakát

Corpse Party: Tortured Souls - Bōgyaku sareta tamashii no jukyō (2013) 

Hra je o dost lepší, je tam silnější atmosféra a ta depresivní hudba, i když hra vypadá jak vypadá, je prostě děsivá. Opravdu doufám, že se udělá remake, s tím že by to byla plnohodnotná série. Tím chci říct, že OVA se mi prostě nelíbilo, podle mě vsadili jen na tu brutalitu těch her.