Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Horor

Recenze (40)

plakát

Čtyři slunce (2012) 

Neskutečná nuda. Chápu, že zde mělo jít o jakýsi hlubší smysl, ale i přesto to bylo nekoukatelné. Nikdy více!

plakát

Pilíře Země (2010) (seriál) 

Seriál se sice poměrně dost liší od knižní předlohy, ale i přesto mám po jeho zhlédnutí skvělý pocit. Líbilo se mi herecké obsazení a hercům jsem jejich role prostě uvěřil. Jediné co jsem nemohl přenést přes srdce byla mánička v podobě Richarda z posledních cca 2 dílů. :D Ale budiž. Dávám 90%.

plakát

Svatá čtveřice (2012) 

Marně pátrám v paměti jestli tam byl alespon jeden moment, kdy jsem se zasmál. Nuda!

plakát

Farmář hledá ženu SK (2010) (pořad) 

Původně jsem hodnotil odpadem, ale pak jsem si řekl, že to nemůžu udělat. Vždyť kolik lidí si muselo dát práci s tím, aby našlo tolik tragédů? To nemůžeme nechat bez povšimnutí! Ani nemluvím o tom, jak jsem se zasmál, když jsem to zapl a viděl jednoho toho budulínka (v galerii je hned na první fotografii), když se "líbal" (nechci pro to raději hledat jiné slovo) mezi dvěma krávama a jedna z nich jim skoro posrala nohy. Ach ta vesnická romantika... :D

plakát

Pokémon (1997) (seriál) 

Ano, ted už to pro mě není taková bomba, ale když jsem byl malej, tak jsem nesměl zmeškat jediný díl. Ten seriál jsem miloval a miluju ho pořád.

plakát

Snowboarďáci (2004) 

Když jsem to viděl poprvé na základní škole, tak jsem si tu komedii prostě zamiloval a když jsem jí viděl nedávno, tak jsem zjistil, že jí miluju pořád.

plakát

Rafťáci (2006) 

Hodně jsem přemýšlel, jestli * nebo **, ale nakonec i díky přispění prsou Kerestešové jsem se přiklonil k většímu hodnocení. Ale tak jako tak, ve finále je to prostě blbost. Proč nemohli skončit o Snowboarďáků? Škoda.

plakát

Vlčí přízrak (2010) (TV film) 

1 hvezda za moji platonickou lasku Varelu.

plakát

Nikdy to nevzdávej 2: The Beatdown (2011) 

Po suprový jedničce přichází dvojka, která je otřesná. 4 hlavní hrdinové jsou nesympatičtí, dva cukroušci, frankensteinův syn a nakonec šikanovanej milovník komiksů, ze kterýho během chvíle vyroste drsňák, co má vyholenou palici, cely potetovaný záda a postavu, kterou si u žádnýho milovníka komiksů nikdo nedokáže ani představit. Příběh=0, všechno strašně předvídatelné. Závěr? Nikdy více! Ještě ted se divim, že jsem to dokoukal do konce.