Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (344)

plakát

M*A*S*H (1972) (seriál) 

Suprový seriál z Korejské války, který je hodně zábavný. Všechny postavy jsou skvělý a také jsou velmi dobře nadabovaný.

plakát

Městečko Twin Peaks - Pilot (1990) (epizoda) 

Co napsat. Prostě skvělý pilotní díl, který mě nalákal na seriál. Hodně se mi líbí hudba, která je perfektní.

plakát

Noc s nabroušenou břitvou (2003) odpad!

Noc s nabroušenou břitvou je hodně nudnej thriller, který postrádá nějaký nápad, napětí a atmosféru to nemá skora žádnou. Další průměrnej novodobej horor, který nepřináší nic nového.

plakát

Borsalino (1970) 

Tak tenhle gangsterskej film jsem viděl poprvé nedavno a je to vynikající film, který se svou kvalitou vyrovná americkým filmům jako je např. Kmotr a Borsalino mi příjde ještě o něco lepší. Kvalitu filmu zvyšuje hlavně dvojice Belmondo a Delon, kteří jsou v tomto filmu předvádí parádní herecký výkon. Ostatní herci jsou neméně dobrý. Na filmu se mi líbil hlavně děj, který dobře plyne, furt se něco děje a divák se vůbec nenudí a jen se baví. Film má dobrou atmosféru té doby a je doplněn zajímavou melodií. Akční scény jsou velmi dobře natočeny a udělaný. Borsalino mě hodně nadchlo a velmi se mi líbilo. Jeden z nejlepších gangsterských filmů co jsem zatim viděl.

plakát

Kořist (1971) 

Neznámý film s Belmondem, který u nás v tv snad nikdy neběžel nebo o tom nevim, že by ho u nás někdy dávaly. Takže film jsem si nedávno sehnal a skouknul ho a byl jsem velmi nadšen, protože je to vynikající kriminálka se skvělým Belmondem a skvělou hudbou. Ostatní herci jsou také velmi dobrý, hlavně O. Sharif v rolí policajta byl taky dobrý. Belmondovi jsem od začátku filmu fandil, aby mu to všechno vyšlo.Hodně se mi líbila honička Fiat vs Opel, která nemá chybu. Podle mě nejlepší filmová honička s autama co jsem zatim viděl. A dobrá scéna byla kdy Belmondo utíka před policií z hotelu, jak přeskakuje z autobusu na autobus to nemá chybu. Belmondo tady předvádí také pěkné kaskaderské kousky. Je to prostě machr a tento film je vynikající.

plakát

Candyman 2: Sbohem masu (1995) 

Průměrný pokračování skvělého hororu. Nenudil jsem se a jsou zde i silná místa. Škoda jen, že se vytratila veškerá atmosféra.

plakát

Million Dollar Baby (2004) 

Dobrý film, ale Rocky nebo Zuřící býk je mnohem lepší.

plakát

Gran Torino (2008) 

Není to špatný film. Filmově je to zvládnutý a nenudil jsem se, ale stačí vidět jednou a víckrát ne.

plakát

Přepadení v Pacifiku (1992) 

Stále slušný film se Seagalem, který si drží slušné tempo. Asi jeho poslední dobrý film, na který se dá dívat.