Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (11)

plakát

Spectre (2015) 

Jedna za bondgirl a jedna za úvodní píseň. Nejhorší bondovka ze všech (spíš módní reklama než špionážní film).

plakát

Fargo (2014) (seriál) 

Jednu scénu si budu pamatovat asi navždy :) A první role Martina Freemana, kterou mu věřím. Vždyť on je rozený záporák.. proč pořád hraje klaďase?

plakát

Ďábel nosí Pradu (2006) 

Jak může mít Meryl Streep, která umí ve tváři vždycky jenom jeden výraz, tolik ocenění fakt nechápu.

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Takhle přesně má vypadat akčňák s Tomem Cruisem a jeho sexy partnerkou. Mohl by na Mission Impossible 5 najmout Douga Limana s Emili Blunt a udělat třeba crossover :)

plakát

Rychle a zběsile 6 (2013) 

4* za úvodní znělku. Zbytek se odehrává kdysi dávno v předaleké galaxii... Lin by mohl skutečně natočit třeba Justice league nebo nové Star wars

plakát

Spring Breakers (2012) 

Málokdo udělá se třemi neherečkami a Ashley Benson atmosferický umělecký film, který je o ničem ale svojí aurou smázne většinu letošních hitovek, už nej vizuálem... natož hudbou.

plakát

Wolverine (2013) 

Tak tohle jsem nečekal. Po pochybném traileru jsem velice překvapený a rád můžu říct, že KONEČNĚ jsem letos viděl film který by mě potěšil. Byl by to superman nebýt hlavní kamerou GoPRO, ale... jak je sakra možné, že tohle točil stejný kameraman? A já na něj nadával .. Snyder za to může a ten jeho drsňák-styl! Kruci.. No co tady mám vychválit víc? Naprosto boží scénář který počítá narozdíl od konkurentů z Marvelu i s nějakou tou vážností a naprosto vypiplanou Loganovou milostnou (zá)pletkou. Nebo snad Hugh Jackmana v super kulturistické kondici, nebo skvělou japonským stylem říznutou hudbou? Akční ninja souboje? Nebo ostatní herce kterým tu roli můžu prostě věřit (zdravím velké oči Amy Adams .. snažila se marně). Všechny "přirozeně hezké" japonky a vůbec pozoruhodně originální příběh. No a potitulková scéna? Neřeknu co tam je ;) ... nejlepší film léta (pro mě osobně).

plakát

Já, padouch 2 (2013) odpad!

Tak timhle u mně ČSFD poprvé kleslo. :D Jako to si děláte srandu? Víc vykrádaček, trapností, klišé opravdu nečekaných zvratů... 6x stejnej vtip.. Vím že je to pohádka a ještě k tomu animák... ale kino bylo plné dětí a NIKDO se nesmál a ustarané a otrávené maminky s tatínky jen těžko vydrželi do titulků. Já ne. Odešel jsem když hlavní postavy začli naprosto trapně zpívat na konci Á---jem siej (asi respekt Shrekovi?) hned po Pitbulovi a Davidu Guettovi . Konec. Těšil jsem se jak tomu budu moct napařit odpad! a lituju těch 120Kč.

plakát

Muž z oceli (2013) 

Opravdu těžko se mi tento film následující den po projekci hodnotí. Jak už tu pár lidí psalo i já souhlasím, že mě ty šíleně přeřvané zvukové efekty s volume lvl5000 tak vymazaly, že si neumím vybavit moc věcí z děje, ani z té či oné akční scény. Jako popis příběhu stačí: destrukce, ničení, výbuchy, požáry, imploze, exploze, zmražení, rozmražení, pálení laserem, pár slov, destrukce a jeden vtip. OVŠEM, bohužel se od původní Zackovi tvorby MzO liší jednou zásadní věcí.. ano i já narážim na tu idiotsky amatérskou kameru, kdy celý rozhovor je točen na jeden záběh, ale kamera přejíždí a zoomuje, ale ono tam stejně za 5 vteřin něco vybouchne tak proč zbytečně stříhat že :) . V jiném případě zase pro jistotu je tak rozklepaná, že v konvertovaném 3D ani nevíte jestli má Superman oblek nebo je v civilu. Po vizuální stránce je to naprostá bomba. Celá pasáž na Kryptonu, snad oskarové kostýmy obyvatel... úchvatná Faora, špičkový Russel Crowe v brnění, všechny ty vesmírné lodě i celkově vizuální efekty jsou prostě krásné. Ze scénáristického hlediska asi vím jak to D.S.Goyer myslel a podle mě mu patří jedině chvála.. ta kamera ten příběh prostě zabijí. No a závěrečná akce? Jestli se v Avengers jednalo o epické napadení země mimozemšťany s inteligencí protivníků z Call of Duty, ve srovnání s generálem Zodem působí Marveláci jako nežkodní broučci. Moje hodnocení: jednoznačně jediný funkční filmový Superman. Snad do dalších dílů Snyder najme jiného kameramana. 70% a jdu k ušnímu protože jsem ohluchl při výbuchu cisterny LuthorCopr a ničivém pádu satelitu Wayne Enterprises :)