Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (61)

plakát

Alcatraz (2012) (seriál) 

Geniální mysteriózní seriál, což se dá od Abramse jistě očekávat, takže zase nezklamal. Sam Neill je borec. FOX - ať už konečně zkrachuje!

plakát

Anakonda: Honba za krvavou orchidejí (2004) 

Ve filmu je napětí, akce, dobrodružství, vtip a ještě mnohem víc. Skvělé digitální efekty velkých anakond, které vypadají jako pravé doplňují záběry fascinující krajiny Bornea. Pokud se někomu tento film nelíbí, tak ať se podívá na 3. a 4. díl. Možná se mu zalíbí více. Toto velkolepé dílo je zároveň i jeden z mála pořádných filmů s obřími hady, které já tak zbožňuji.

plakát

Anonym (2011) 

Stopáž na nic a děj taky - úplná zbytečnost. Tak dobrý režisér a takový úlet.

plakát

Apollo 18 (2011) 

Po tomto filmu se už na Měsíc nikdy nebudete dívat stejně.

plakát

Cesta na tajuplný ostrov 2 (2012) 

Ve filmu je totálně všechno, jak v předchozím díle. Takže 5. A snad bude třetí díl.

plakát

Dark Was the Night (2014) 

Takhle poctivý béčkový monster horor se dnes už zkrátka nevidí. Ušitý mě akorát na míru, atmosféra městských legend, postupné budování napětí, prostě dokonalost. V dnešních dobách, bych už nečekal, že někdo něco takového ještě může natočit. (Jen to trošku moc přehnali s filtry.)

plakát

Den nezávislosti: Nový útok (2016) 

Konečně je tu zas Emmerich tak, jak ho mám rád. Film v tak globálním měřítku a s tolika postavami by si zasloužil minimálně o hodinu delší stopáž. To je hlavní kámen jeho úrazu. A kde byly doutníky?!

plakát

Dinosauři (2009) (seriál) 

Výborný dokument který popisuje dinosaury kousíček po kousíčku, postupně odkrývají svaly kůži i jejich schopnosti, zajímavé informace. Zvláštní efekty jako pravý dinosauři. Určitě bych o doporučil všem co chtějí vědět více o dinosaurech.

plakát

Dobyvatelé ztracené pravdy (2007) (seriál) 

Perfektní dokument, u kterého stojí za to ho shlédnout do poslední minuty. Nejen že je nesmírně zajímavý a skvěle tajemně natočen (napínavé scény), ale má i výborné charaktery. Vtípkům Joshe Gatese se vždy příjemně zasměji. Mohl bych se na to dívat stále a nikdy by mě to neomrzelo. Neřekl bych že je to Reality-TV ale spíše Dobrodružný dokument.