Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Válečný

Oblíbené seriály (10)

Dr. House

Dr. House (2004)

Doktor Gregory House je mrzutý, chytrý, plný vtipu a sarkazmu, který jedná podle vlastního nejlepšího mínění a ignoruje veškeré autority a etické kodexy. A přesně to je na tomto seriálu to nejlepší! Kouzlo lékařství a geniality jednoho potrhlého, závisláckého, kulhajícího doktora, který má skoro vždy pravdu a nevěří nikomu. Samotář, který má pouze jednoho věrného přítele doktora Wilsona, se kterým udržuje říkejme tomu vztah! Uvidíte jeden díl a jste okamžitě nedočkaví na to, co bude doktor House a jeho lékařský tým řešit dál!

Přátelé

Přátelé (1994)

Můj nejoblíbenější seriál! Prostě seriál mého srdce! Rachel, Monika, Phoebe, Joey, Chandler a Ross. Šestice z NYC, která bojuje se životem svým způsobem, s vysokou dávkou humoru, propletených vztahů, úspěchů, neúspěchů, ale hlavně s úsměvem! Tento seriál si pustím vždy, když se cítím sám nebo když se potřebuji od reagovat! Jedním slovem: geniální!

Bratrstvo neohrožených

Bratrstvo neohrožených (2001)

Něco, co svět nespatřil! Výjimečných deset hodin války podání producentské skupiny kolem Spielberga a Hankse. Scénáře, příběhy, jednotlivé osudy vojínu a důstojníků (nejlépe osud Richard Winterese), operace, plánování, akce, vše skvěle propleteno a vizuálně zpracováno do geniality. Doprovodné zvuky Vás zavedou přímo na bojiště, jako by kolem Vás létali kulky, dopadali granáty a umírali lidé. V některých částech Vás překvapí, zaujme, rozesměje, zesmutní. Srdce rvoucí scéna s táborem smrti v Landsbergu byla výjimečná a pocity jste sdíleli s hlavními hrdiny tohoto seriálu. Myslím, že nepřekonatelné dílo nemá konkurenci v žádném válečném filmu, minisérii či seriálu. Osudy Roty E nemohli být lépe zpracovány.

Četnické humoresky

Četnické humoresky (2001)

Jeden z nejlepších českých seriálů všech dob a určitě nejlepší seriál v polistopadové době! Četnické humoresky si Vás získají především vtipností, napínavostí a nečitelností budoucího vývoje! Vztah k hlavním postavám si vytvoříte tak velký, že netrpělivě čekáte na další díly! Život za 1. republiky je zde ukázán velice dobře s citlivostí na určité detaily, které Vás zasáhnou! Herecké výkony jsou v prostředí českých seriálů nevídané! Parta prvorepublikových četníků Vás rozesměje při každé příležitosti!

Haló, haló!

Haló, haló! (1982)

Kdo nechápe britský humor, nemůže obstát při sledování Haló, Haló! Jedinečnost této série je především v hereckých výkonech a dialozích jednotlivých postav! Satyra na okupaci Francie za II. WW je plná černého humoru! Absurditu války vidíte na každém kroku! Doopravdy něco, co Vás pobaví, když to pochopíte! A když se tak stane, musíte si užívat každou scénku v tomto zamotaném seriálu!

Mr. Bean

Mr. Bean (1990)

Potrhlost, vtipnost a nenapodobitelnost Mr. Bean alias Rowan Atkinsona udělala z postavičky legendu nejen britské filmografie, ale i světové! V jednoduchosti je krása, ale u pana Beana především vtipnost! Nezapomenutelné! Kdo by nemiloval tohoto komika v jeho vtipných, veselých, ale i smutných až trapných scénkách!

Tom a Jerry

Tom a Jerry (1940)

Bezvadná podívaná pro všechny věkové kategorie. Nadčasovost a hravost tohoto seriálu dělají z myšáka a kočky nejpopulárnější animované postavičky všech dob! Ať fandíte Tomovi nebo Jerrymu, pokaždé se dobře pobavíte při jejich honičkách a lumpárnách! Toma a Jerryho nikdy neodmítnu, když mám možnost se na něj kouknout!