Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Dokumentární
  • Animovaný

Obsahy (4)

Malá smrt

Malá smrt (2014)

The Little Death – „Malá smrt" jako idiom pro orgasmus. Kolem sexuality se točí celá mozaika příběhů pěti párů z jedné ulice a jejich souseda, který se nedávno přistěhoval. V duchu hesla „kolik lidí, tolik chutí" je v tomto filmu vtipně i dramaticky ztvárněna celá škála sexuálních odchylek od relativně běžných typu sex po telefonu a role playing přes foot fetišismus a masochismus až po somnofilii a dakryfilii.

Svobodní se závazky

Svobodní se závazky (2011)

Když je vám přes 30 a jste stále svobodní, bezdětní, zatímco vaši přátelé zakládají rodiny, začnete přemýšlet nad životem... Jason a Julie jsou nejlepšími přáteli a zároveň zarytí singles. Náhle je oba ovládne touha po potomkovi. Uvědomí si však, jaký dopad mělo narození dětí na manželství jejich přátel, a tak se rozhodnou, že budou mít dítě spolu, starat se o něj stejným dílem a nebudou si bránit v nezávazném randění s ostatními lidmi. Jak už to tak bývá, city jsou nevyzpytatelné. Oba sice najdou partnery - po boku Jasona se objeví krásná Mary Jane (Megan Fox), ale je tento způsob života opravdu to, po čem tolik toužili?

The Shunning

The Shunning (2011) (TV film)

Film natočený na motivy stejnojmenné knihy Beverly Lewis vypráví příběh mladé dívky Katie Lapp, která žije mezi Amiši. Katiin jednoduchý způsob života naruší neobvyklá událost – do města zavítá zvláštní Angličanka. Hledá ženu jménem Rebecca, díky které by se mohla setkat se svou dcerou, před dvaceti lety předanou k adopci. Od hledání ji neodradí ani proslulá uzavřenost komunity Amišů a její snaha začne přinášet výsledky. Ne všichni jsou však nadšeni z této neočekávané návštěvy a z odhalení, která po ní následují.

Alle tijd

Alle tijd (2011)

Alle tijd (Time to Spare) je příběhem 21leté Molly a jejího o generaci staršího bratra Maartena, který se začne potýkat se syndromem prázdného hnízda poté, co Molly opustí rodný dům, aby začala novou životní etapu se svým snoubencem Tonym. Marteen však záhy najde lék na tuto vnitřní prázdnotu v podobě nového přítele - Arthura. Budoucnost, kterou si Molly vysnila, se hroutí díky nevěrám Tonyho, a tak i ona řeší bezútěšnou situaci nalezením nové spřízněné duše. Oba sourozenci hledají cestu k nejbližším i sami k sobě, zdárně překonávají nástrahy osudu a ani netuší, jak krutý k nim nakonec bude.

Reklama