Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Fantasy

Recenze (20)

plakát

Kuba 50. let: Ráj mafie (2012) (TV film) 

První cca polovina byla zajímavá a poučná, postupně to ale sklouzlo k levičácké agitce s terminologií jak za Brežněva a s dost patetickým závěrem. Trochu to kompenzoval poslední letecký záběr na centrum Havany, kde se zastavil čas před 50 lety, s rozpadlou chátrající zástavbou připomínající nějaké arabské pouštní město. Velmi smutná realita dneška...

plakát

Kick-Ass (2010) 

Všiml jsem si, že dost uživatelů tady mluví o jedenáctileté holce jenom proto, že jí to někdo hádal při dialogu ve filmu. V době premiéry ale Chloë Grace Moretz už načala čtrnáctý rok, takže během natáčení jí táhlo na třináct, tzn. už měla na krku pubertu...

plakát

Líbáš jako Bůh (2009) odpad!

V tomto filmu hrají hlavní roli prostředky dálkové komunikace. Pak jsou tam už jen herci s přízvukem, špatní herci a neherci, kteří těm prostředkům dálkové komunikace dělají křoví. Hudba je vykradená z filmu Ever After.

plakát

Příběhy slavných - Ryba života (2009) (epizoda) 

Je to ten samý "charakterní herec i člověk", který se v roce 1951 před procesem s Jiřinou Štěpničkovou z vlastní iniciativy osobně dostavil do soudní budovy (jak později potvrdila sama Štepničková) a ústně žádal maximální trest (když předtím údajně podepsal i písemnou žádost)?

plakát

Láska má pět písmen (2007) (TV film) 

"Four letter word" je anglický idiom pro sprosté slovo. Takže by se to mělo spíš jmenovat "Láska je sprosté slovo".

plakát

Potomci lidí (2006) 

Nepochopil jsem, jak by mohlo jedno narozené dítě zachránit lidstvo... Mnohem cennější byla jeho matka, který byla jako jediná na zemi plodná, takže mohla porodit další děti.

plakát

Dějiny násilí (2005) 

Správný překlad titulu má být Příběh násilí nebo Násilná minulost, žádně dějiny se tam jaksi neodehrávají...

plakát

Góóól! (2005) 

Beckham vypadal jak našminkovaná mrtvola...