Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (56)

plakát

Gekijōban Bleach: Jigoku-hen (2010) 

Docela velké zklamání, čekal jsem mnohem víc. Jak rychle se vasto lorde Hichigo objevil tak stejně rychle zmizel. Jednotlivé bitvy docela nuda. Na to jak to vypadalo slibně se to za chvíli rychle zvrtlo do podprůměru fillerových dílů v anime. Jsem zvědavý kam do Bleach dotáhne jestli Kubo Tite bude pokračovat tímto směr.

plakát

Casshern Sins (2008) (seriál) 

Zajímavé dílko ale má zbytečné epizody u kterých jsem se docela nudil, na druhou stranu musím řict, že postapokalyptický svět který vytvořili Luna a Casshern je velice zajímavý. Hrozně se mi líbil první a poslední díl. To mezi tím tak nějak ušlo. Za mě 3-4*

plakát

Džúni kokuki (2002) (seriál) 

Vcelku mě mrzí, že nebyl dovyprávěn přiběh Kokkiho, to je opravdu škoda a zbytečne díly 41-45. Jinak je to dobrý pokoukání, který Vás přimo vtáhne do jiného světa :D.

plakát

Bleach (2004) (seriál) 

Zajímavé dílko, docela dlouho jsem mu odolával ale teď jsem mu velice propadnul. Sfouknul jsem to celé v docela krátkém čase. Přeskakoval jsem díly co nesouvisí s hlavním dějem. - Zanupakto Unknown Tales, Bount atd. Tyhle části nehodnotím, ani je hodnotit nechci. Dávám 4**** jen kvuli tomu, že už to místy bylo opravdu velice zdlouhavé a to jsem na to koukal bez fillerů, nedokázal bych u toho vydrźet tak dlouho(5 let co to běží). Je to opravdu velice návykové.

plakát

Městečko prokletých (1960) 

Prvně jsem si přečel knižku od Johna Wyndhama, která byla mimochodem výborná. Tento film má svá negativa a to : - ořezaný přiběh, člověku který nečetl knihu nemusí všechny věci dávat ten pravý smysl. -Chybí nějaké ty úvodní informace Klady: -Film na mě působil horrorovým dojmem, což je rád protože kniha takovou atmosféru lehce navozuje.

plakát

Death Note - Zápisník smrti (2006) (seriál) 

Do 25 dílu je to výborný, sice poslední 3 díly už je to jen trochu delši. Ale to co následuje od 26-37, byla pro mě nuda, proklikával jsem se. Už to nebylo ono, se smrtí L se to všechno změnilo. Nápad a inteligene obou hrdinů jsou nadliské a výborné. Ale ta nuda z posledních dílu změnili moje hodnocení.

plakát

Planetes (2003) (seriál) 

Vlastně ve všem souhlasím s Artran-em, na seriál se dá koukat, chce to vydržet první 2-3 epizody. Ale si Vás to najde. Toto dílko leží na mé stupnici přesně uprostřed.

plakát

King of Thorn: Ibara no ó (2009) 

Po filmové stránce, animace je výborná. Osobně mi ty přechody mezi 2-D a 3-D nevadí. Jak psal Mandelbrot, částečné film připomíná film Paprika, ale řekl bych, źe jen tak okrajově, spíš jsem si na něj jen vzpoměl díky paralele medůzy a snu. Děj se asi lehce po čtvrtině předvídat. Tento fim byl zajímavý tím že mi připoměl různé filmy, zmíněná Paprika, Resident Evil ( Alice aka Red Queen),kostku - skupina lidí a postupně umírají, kontra děj o Šípkové růžence byl zajímavý a zjemňoval děj Je to taková strašidelná sci-fi pohádka pro starší. Která by minimálně průměrný Otaku měl vidět. Je na to i Manga. Strašně se mi tady líbila hudba.

plakát

Šinseiki Evangelion (1995) (seriál) 

Seriál je právem řazen mezí 200 nejlepšich, pro mě patři do mé oblíbené 10. Serial je to výborný, vtipný ke konci smutný a lehce deprimující. Postavy se mi velice zamlouvají stejně jako křesťanská mytologie. Tohle je seriál který dovoluje aby ho každý pochopil jak chce - hlavně konec ( to jen tak mimochodem platí i pro EoE).

plakát

Evangelion šin gekidžóban: Ha (2009) 

Po menšim odstupu a dokoukání seriálu dávám s čistým svědomím plný počet. Dovolím si řict, źe film zaujme každeho. Do jaké to bude míry je velice individuální. Film přináši oproti seriálu dalši dějovou linii, nové scény a novou krásnou postavu Mari. Která jako jedíná je ještě člověk a dokáze pilotovat Evu. Jsem zvědav s čim pŕijd Anno ve třetím a čtvrtém dílu nemůžu se jich dočkat. K filmu jsem došel jako slepý k houslím, a mohu jen doporučit shlédnout tento film v BD nebo alespoň BDrip. Animace a hudba jsou sladěny k dokonalosti.