Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (270)

plakát

Volver (2006) 

Film mě sice příliš neoslovil, ale nabízí kvalitní herecké výkony, poctivou filmařinu a zajímavý pohled na vztah matky s dcerou. 65%.

plakát

Block Party (2005) 

Gondry umi, dalsi vynikajici zalezitost, u ktere byste nejradsi vstali v kine ze sedacky a zacali se pohybovat do rytmu. Ya basta!

plakát

Eden (2005) (seriál) odpad!

Nechápu schovívavost v hodnocení ostatních, ale proti Edenu je Martin Tomsa Miami Vice. Pokus o spotřební krimi po česku skončil totálnim průserem. Herci nemají co hrát, zápletky jsou absolutně stupidní a scénař jim vložil do úst dialogy, které se stydí říkat. Celý seriál se obejde bez jediné známky napětí. Mám pocit, že ČT začína komerční stanice konečně trumfovat, Horákovi to začali a Eden jen potvrzuje.

plakát

Eva a rok ohnivého koně (2005) 

Film je to jiste prijemny, sazka na zabavne setkavani vsech moznych svetovych nabozenstvi byla urcite dobra. Spousta vybornych hlasek, modleni se ke vsem nabozenskym figuram soucasnosti, aby se nikdo neurazil atd. Jenomze to vsechno nestaci, film mi zahy zacal splyvat ve sled scenek a gagu, kde byla hlavni dejova linie upozadena a slouzila jen jako nevyrazna spojnice mezi nimi. No a ten konec, ten mne velmi slusny filmovy zazitek pokazil asi nejvic.

plakát

Hooligans (2005) 

Kdyz pristoupime na zapletku se studentem Harvardu, kterymu zbejvaj jen 2 mesice do diplomky a kvuli tomu "fukin cuntovi" Holdenovi ho vyrazej a von uz za par dni bitkari nekde v East Hamu, tak mame vyhrano. Pac mame za sebou trosku sroubovany uvod do pribehu, ktery nas vtahne do sveta tvrdych hochu z GSH, kde pozname zac je v Anglii chuliganskej pernik. Vse se jeste priostri, kdyz se ten "funkin yenk journal" stane pevnou soucasti GSH. Film muzu rozhodne doporucit jako skvelou odreagovavacku, po ktery budete mit obrovskou chut se misto vikendovy Haunspalky jit nekam poradne porvat:).

plakát

Hostel (2005) 

Eli Roth si muze gratulovat. Za babku natocil velmi podprumerny film, ktery se diky ucinne medialni kampani stal kasovnim trhakem. Na filmu nelze nalezt nic pozitivniho, jedine usmevne momenty ve zpracovani "udajne" slovenskych realii. Detsky cikansky gang vypada rozhodne vic strasidelne nez jakokoliv radoby drsna scena.

plakát

Iberia (2005) 

Dalsi Saurova pocta tanci a hudbe, tentokrat ze Spanelska. Pro milovniky flamenga a tance vubec povinnost, pro ostatni vyzva. Film je totiz slozen z rady tanecnich vystoupeni, ktere na sebe bezprostredne nenavazuji, coz je pro bezneho divaka tezko ukoukatelne, at uz se na platne deje cokoliv.

plakát

Krajina přílivu (2005) 

Psychadelický příběh s prvky morbidity, který není rozhodně pro každého. Film patřil ve Varech k nejdiskutovanějším a názory na něj se diametrálně rozcházely. Já se každopadně řadím k těm, keteré film i přes bizarní děj vtáhl a zaujal.

plakát

Mr. & Mrs. Smith (2005) 

Nuda, nuda a totalni splacanina, usnul sem u toho a probudil se az v Butchcassidiovske zaverecne scene, kde jsem se sice nenudil, ale spis desil, co za silenost nam to zase Hollywood serviruje.......

plakát

Sám v temnotě (2005) odpad!

Uwe me zklamal. Tesil jsem se na dalsi parodii na film jako byl House of Dead a vono nic. Akcnarna to sice je, ale pomerne nudne poskladana stylem, "todlejedobrytobychmohnacpatdosvyhodalsihofilmu", napjatej sem nebyl ani trochu a zasmal sem se pramalo. Moment, kterej bych vypich je milostna scena mezi Christianem a Tarou. Aby Uwe podtrhl jejich velmi hluboky citovy vztah, tak vybral ve filmu jedno z mala hluchych mist, pustil nam provareny hit Seven seconds (zrejme romanticke?) a naserviroval nam minutovou sekvenci "taksetamposobenejakvalejte" milostne sceny. Todle dokazou jen vopravdovy mistri........