Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Akční
  • Krimi

Recenze (464)

plakát

Temný případ (2014) (seriál) 

1. díl: ****, 2. díl *****, 3. díl *****

plakát

Běžící muž (1987) 

Přehláškované béčko, s klasicky šílenými hereckými výkony, včetně toporného Arnolda. K tomu osmdesátková muzika a maximálně kýčovitý závěr. Celé celkově až moc obskurní, přehnané, v podstatě až mírně debilní. Na druhou stranu jsem ani nic moc jiného nečekal. Prostě průměrná Arnoldovina :)

plakát

Sinister (2012) 

Dost jsem se bál. Víc než u tolik opěvovaného Conjuringu a podobných záležitostí.

plakát

Don Jon (2013) 

Čekal jsem víc zábavy a víc Scarlett. Aneb film o tom, kterak se Joseph Gordon-Levitt, proonanuje k prozření, že krása není vše. Nevtipné, utahané (desetkrát opakující se scény), dost umělé. 50%

plakát

Prince Avalanche (2013) 

Dva silničáři se postupně prokecají celou tou hodinou a půl aniž by tím hnuli s "příběhem", celé to tak nějak příjemně plyne a až po závěrečných titulcích si uvědomíte, že byl film vlastně úplně o ničem. Stejně tak, jako že vám to vlastně nevadí. Já děkuji dramaturgii Bio Oka za neokoukaný film a fajnově strávený čas.

plakát

Plán útěku (2013) 

Nebýt Arnolda se Slyem, šlo by o podprůměrnou žánrovku, maximálně na dvě hvězdy.

plakát

Top Gear speciál: Napříč Evropou (2013) (TV film) 

Absolutně nic převratného ani nového se nekoná. Prostě klasický film, kterak Jeremy s Richardem jezdí v autech. Pořád je to ale celkem zábava. Pokud nejste fanouškem Top gearu tak hvězdu dolů.

plakát

Walter Mitty a jeho tajný život (2013) 

Velmi milé překvapení a příjemný zážitek, který by byl ještě o mnoho příjemnější nebýt některých otravných lidí v kině. Ano, na tebe se koukám, upištěná ženská ze zadní řady kina Evald!