Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Krimi

Recenze (3 647)

plakát

Kravaťáci - Staré rány (2013) (epizoda) 

Louis: Donna Paulsenova, Maria Monroeová, moje osobní asistentka". Donna: "Ale..." Louis: "To neni vsechno, kam se na ni hrabe Mike Ross, Je jako stroj. Pockej, skocim pro babovku".

plakát

Kravaťáci - V poslední chvíli (2012) (epizoda) 

Louis: "Mimochodem , Harvey, pokud mas v planu hodit ten pripad Mikeovi, tak nemuzes. Jeho pozornost byla prilis Harveycentricka. Pridelil jsem nasemu zazraku jeho vlastni pripady. Auf widersehen".

plakát

Kravaťáci - Nečekaný obrat (2012) (epizoda) 

Mike: "Tak co prijal dohodu"? Harvey: "Stejne to byl blbec". Mike: "Blbec? No tak, jenom chraniil cirkev basebalu."

plakát

Kravaťáci - Zpátky do minulosti (2012) (epizoda) 

Donna: "Ty nejsi Monika." Rachel: "Ja jsem..." Donna: "Rachel Zaneová." Rachel: "Jak to vis?" Donna: " Ja jsem Donna. Ja vim vsechno."

plakát

Kravaťáci - Rána pod pás (2012) (epizoda) 

Mike: "Nejsem proti dohode. Jsem proti Harveyho vylouceni." Hardman: "Ty ho obdivujes!" Mike: "To ano." Hardman: "Loajalita. Neda se koupit." Mike: "Ne, nedá."

plakát

Kravaťáci - Risk nebo zisk (2012) (epizoda) 

Harvey: "To je hruza." Mike: "Jo. Rozsudek nedava smysl." Harvey: "Myslel jsem tohle..." Mike: "Parek v rohliku?" Harvey: "Proc dodavka? Jsme prece v New Yorku. Chci vozik, prodavace. Matny pocit nebezpeci, ze ten parek muze byt z cehokoliv." Mike: "Jo tak, za autem jsem videl klec a v ni par kocek." Harvey: "Tim mi naladu nezlepsis."

plakát

Kravaťáci - Bod zlomu (2012) (epizoda) 

Donna: "Nikdo neuveri, ze takhle dulezity dokument se jen tak ztratil. Budou si myslet, ze jsem se ho skartovala na Harveyho zadost. " Mike: "Ten dokument je soucasti soudniho rizeni. Zbavit se ho je zlocin." Donna: "Stejne jako praktikovat pravo bez licenze."

plakát

Kravaťáci - Objev (2012) (epizoda) 

Mike: "Louise pry brni jeho organy." Harvey: "Nechci vedet co to znamena a jak to vis."