Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (33)

plakát

Buchty a klobásy (2016) 

V celku zbytečných 89 min animáku, kde je pouze pár světlých a celkem zábavných okamžiků. Tvůrci se určitě snažili vymyslet něco pro dospělejší publikum, ale v konečném důsledku jsem v letošním roce viděl více zábavnějších filmů určených i malým dětem. Vše završuje zábavná a hodně úchylná desetiminutovka, u které sem se opravdu bavil. Za mě slabé dvě *

plakát

Tajný život mazlíčků (2016) 

Hloupé a bez špetky humoru (pokud se tedy nesmějete situačním gegům, kterých je tam požehnaně). Ve srovnání s ostatními, současnými, animovanými filmy je tohle těžký podprůměr. Pro děti a mladší možná zábavné. A pointe celého filmu? Nenechávejte své mazlíčky doma! Nechoďte radši do práce a buďte raději s nimi!

plakát

Marťan (2015) 

R. Scott znovu ve svém živlu a to hned v jednom z nejlepších sci-fi filmu letošního roku. Hlavnímu hrdinovi nejde nefandit už od první minuty, co se probudí v hromadě písku a slavíte s ním každý jeho , ba i sebemenší úspěch. Překvapením je také dávka humoru, která na vás tu a tam vykoukne ve dvouhodinové stopáži. Konec už mi trochu připomínal, mnou velmi kladně hodnocenou, Gravitaci. Za mne 4,5/5. BTW: Sean Bean still alive? What is wrong?

plakát

Méďa 2 (2015) 

Skvělá zábava, která už ke konci trochu ztrácela dech a natahovala celý film o nějakou tu minutu déle, než je zdrávo. Ale bavil jsem se od začátku do konce.

plakát

Šéfkuchař na grilu (2014) 

Po velmi dlouhé době opět příjemný film, který nelze sledovat s prázdným žaludkem. O tom nás přesvědčil osobní řidič Iron Mana a šéfkuchař Jefe v jedné osobě. Dostal mě i povedený soundtrack zahrnující styly napříč celými spojenými státy až po Kubu. Už dlouho jsem si tak neodpočinul, jako právě u tohoto filmu.

plakát

Machři 2 (2013) odpad!

Trapné, nechutné, nekoukatelné! Naprosté zavraždění prvního dílu hloupými vtipy a téměř stejnými postavami. Sandler a jeho kamarádi by už neměli točit podobný film.

plakát

Já, padouch 2 (2013) 

Lavina žlutých koulí od začátku do konce. V prvním díle neměli mimoni tolik prostoru jako teď, kdy na nich prakticky stojí celý děj. Celkem zábavné dílo, i když dějově trochu pokulhávalo. Každopádně dávám stejné hodnocení jako u prvního dílu. 60%

plakát

Machete zabíjí (2013) 

Jasný důkaz toho, že i z poblitého kusu papíru dokáže Rodriguez vykouzlit celovečerní "film". Tahle hloupost měla zůstat raději jen na papíře. Nechápu, jak se k tomu mohl upsat Mel Gibson nebo Toník Banderas. Mé první hodnocení mělo být odpad, ale jednu hvězdu dávám za mého oblíbeného Carlose Esteveze co by frajerského prezidenta USA.

plakát

Zmizení (2013) 

Povedené drama, které vás celkem dobře udeptá hodně depresivní atmosférou. Jen škoda toho závěru, který nepřinesl až tak velký zlom, jaký bych po takovém průběhu očekával. Konečný střih k titulkům byl ale výborný.

plakát

Poslední dny na Marsu (2013) 

Opravdu? První polovina poměrně napínavá (když přehlédnete fakt, že se jedná o dysfunkční skupinu lidí, kteří si dělají co chtějí a každý má nějakou tu poruchu, či psychický problém a vlastně je tak hrozbou pro všechny kolem sebe) a tak trochu jede v kolejích R. Scotta, což vůbec není špatné. Vše se ale zvrhne v obyčejnou frašku a hromadu nelogických myšlenek a faktů, ihned po zjištění, s čím mají "astronauti" co dočinění. Takových filmů jsme letos viděli už několik a všechny bych řadil o úroveň výše, než je tento počin. Bez jakékoliv zápletky, napětí nebo alespoň špetky strachu. Tolik promarněných scén, kde by se dalo udělat tolik "lekaček", že by to až nebylo zdrávo, ale ono nic. Blivajz který téměř nestojí ani za shlédnutí. Jednu hvězdičku dávám za první polovinu snímku.