Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (4)

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Největší filmový skvost, viděl jsem to snad 15x a pokaždé ve filmu nachazím nové a nové vsuvky, narážky atd. Možná je to vývojem mé osoby samotné. Hanksova životní role a zároveň Zemeckisův vrchol. 100%

Pozemšťan

Pozemšťan (2007)

Pokaždé když se dodívám na tenhle film, jakoby se moje duše smířila se vším kolem mě a cítím se úplně volný. Perfektní film na to,že se odehrává v jedné místnosti. Otázka CO KDYBY? mě vždycky bavila a bavit pořád bude. Víc takových filmů prosím!!

Big Lebowski

Big Lebowski (1998)

Dude je prostě borec :D. Pochčijou mu koberec, dostane se skrz toho do milionové zápletky a celé to má perfektní rozuzlení. Během toho tu Waltr nahází asi milion absurdních hlášek :DD . Viděl jsem to snad 10x a pokaždé když s ena to dívám znova se směju víc a víc. Tenhle film není určitě jen a pouze o prvním shlédnutí, chce to minimálně 3x a pochytat všecko co v tom filmu je opravdu!!

REC

REC (2007)

Od tohoto filmu jsme očekával to co od ostatních "homemade" hororů. Avšak předčilo to mé očekávání. Tento španělský horor ve mě vyvolal po dlouhé době opravdový pocit strachu! Žádný jiný horor mě nedokázal zvednout ze židle, při scénách kdy je kamera zaměřena pouze na obličej aktéra a všude okolo tma, avšak tady to funguje parádně. Režiséři si opravdu vyhráli. Doporučuji všem vsemi deseti. Chcete se bát? Pusťte si REC!