Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi
  • Akční

Recenze (45)

plakát

Simonův vesmír (2010) 

Velice neodolatelné a nejen pro lidi s Aspergerovým syndromem ;-) Přepínám.

plakát

O myších a lidech (1992) 

Kupodivu jsem si nejdřív myslela, že Malkovich bude hrát toho chytrýho :-) Teď už si to nějak nedovedu představit...

plakát

Ztracený a nalezený (2008) (TV film) 

Vtipná bajka o klukovi a tučňákovi, kteří se vydají na cestu k pólu. Jednoduchý příběh o jasných věcech pro dospělé i děti. The best!

plakát

Iluzionista (2010) 

Iluzionista je kouzelný a mistrovsky zvládnutý film. Mimo úžasného příběhu Jacquese Tatiho musím vyzdvihnout řadu detailů a drobností, kterými mě hned napoprvé doslova uchvátil. Bylo to promyšlené, vtipné, chytré. Líbilo se mi to a při nejbližší příležitosti navštívím další promítání.

plakát

Román pro muže (2010) 

Tak tohle by opravdu nešlo. Víc jsem se pobavila u předfilmů - a to je taky co říct. Už nikdy víc!!!!

plakát

Největší z Čechů (2010) 

Tak tohle se opravdu povedlo. Humor skrytý za drobnými gesty a rádoby neškodnými poznámkami, mě v kině po dlouhé době od srdce rozesmál...To se moc často nestává...Zkrátka, jde to i bez velký hlášek. Ovšem na "kuli kuli kuli" se nedá zapomenout. Nevynechám příští příležitost shlédnout to znovu. Možná, že se letos akademikům podaří nezapomenout ;-)

plakát

Agora (2009) 

Nejcennějším na tomto filmu je nadčasový námět náboženské nenávisti. Politické i náboženské ideologie se vždy bály a zbavovaly inteligence a vlivných elit, protože mohly hýbat davy...

plakát

Salomé (2002) 

Saura podává skvělé ztvárnění atraktivního příběhu - opět perfektní řešení těžké scény (stejně jako v Carmen) - zde poprava Jana Křtitele. Temperamentní flamengo je skvělé, proto bych považovala za chybu nazývat Salomé baletním představením. ;-)

plakát

Podezřelá parta (2007) (TV film) 

No v tom všem televizním marastu až překvapivě osvěžující...navíc evropská produkce a ne další americká pakárna ;-) Pěkné a povedené.

plakát

Made in Hungaria (2009) 

No trochu mi to připomělo naše Šakalí léta....střední Evropa v době komunistických zákazů...ale co si budem povídat. "Jednou mi fotr povídá" je rozhodně lepší než maďarský roc'n'roll. Hlavní hrdinové se už tuplem nedají srovnávat!