Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Romantický
  • Dobrodružný
  • Akční

Recenze (17)

plakát

Martin a Venuše (2012) 

Lepší než jsem čekala. :) Je to takový oddychový film, u kterého se pobavíte, hlavně teda maminky a tatínkové. Dialogy s dětmi byly výborné, ale celkově mi scénář připadá kvalitně napsaný. A "horor" s Davidem Krausem nezapomenutelný.

plakát

Konspirátor (2010) 

Pro mě byl Konspirátor příjemným překvapením. Hvězdné obsazení, zajímavá tematika z právního prostředí a mistrná režie Roberta Redforda - co víc si přát? :) Já osobně jsem byla vtažena do děje snad po prvních minutách, i když uznávám, že mírné zkrácení by neuškodilo.

plakát

Bláznivá, zatracená láska (2011) 

Zábavné, plynulé, s překvapivými zvraty. Nemám ráda Carella, ale v tomto filmu mi nevadil, dokonce bych řekla, že hrál dobře. A Ryan Gosling a Julianne Moore hrají jako vždy perfektně. :)

plakát

Jana Eyrová (2011) 

Napadá mě jen jedno slovo - dokonalost. Pro mě určitě jeden z nejlepších filmů tohoto roku. Čekala jsem hodně, ale dostala jsem snad ještě víc. Vřele doporučuji. :)

plakát

Voda pro slony (2011) 

Než jsem shlédla tento film, četla jsem předlohu... a to byla asi ta chyba. Sara Gruen podle mě odvedla lepší práci. Scénaristé něco úplně vypustili, původ Marleny nepochopitelně změnili - proč nemohla být katolička, která utekla od rodiny, která ji chtěla provdat na starého chlapa, a nakonec si vzala žida z cirkusu? Za výkon herců a některé (hezké) pohledy na zvířata přidávám hvězdičku.

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

Slušný konec, ale přece jen jsem čekala trochu víc, už jen kvůli povedené 1. části. 3D efekty téměř žádné, snad jen prolítnutí mrakem nebo rozpad Vodemorta.

plakát

Hlavně nezávazně (2011) 

Na hlavní představitele je skutečně hezký pohled. Není to sice nejlepší film, co jsem viděla, ale klidně se na něj podívám znovu. :)

plakát

Zodiac (2007) 

Tento film je trochu nadhodnocen, proto jen tři hvězdičky... souhlasím s komentářem uživatelky Bebacek. Jinak mi nejvíce vadila zdlouhavost a konec - nekonec.

plakát

Oslí kůže (1970) 

Má nejoblíbenější pohádka, kterou jsem zhlédla nesčetněkrát a pokaždé mě okouzlila. :) A i když s odstupem chápu, proč se babičce nelíbila (je lehce výstřední), je to pohádka a v pohádkách je přece možné vše.