Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vendula s Martinem Vrážem se poznali na vernisáži studentů akademie výtvarných umění. Vendula plánovala dráhu umělecké malířky, ale místo toho se vdala, porodila tři děti a stala se z ní žena v domácnosti. Martin pracuje ve firmě, která se zabývá marketingem zaměřeným na hračky a hlavní sídlo má v Rusku, kam by měl jít Martin pracovat. Své práci věnuje hodně času na úkor rodiny a s Vendulou už na sebe nemají žádný čas. Když jede celá rodina za Martinovým tátou na víkend, dojde Vendule trpělivost: nechá děti s Martinem a sama jde za tchánem do hospody. Tchán ji chápe a vyprovokuje Martina k uzavření sázky, že se nedokáže sám postarat o své tři děti po dobu jednoho měsíce. Vendula tak má celý měsíc pro sebe, může odpočívat, bavit se a vrátit se k malování. Zato Martinovi nastávají těžké chvíle, neboť nemá představu o chodu domácnosti ani o tom, že dětem musí určovat pravidla... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (277)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Ne zrovna potřebnej důkaz, že komedie tohohle střihu (taťka sám na děcka, pokud možno co nejnesnesitelnější) měla naposled co nabídnout někdy v 90. letech minulýho století; jestli vůbec. A cokoliv, co je tady jakože navíc, paradoxně znamená ještě horší průser ... ba co víc, typicky českej průser. Sem tam "troškovskej" vtípek, sem tam nepřehlídnutelná reklama (z komba RegioJet + Student Agency jsem normálně chcal), sem tam - respektive pořád - jedna zoufale nechytlavá ústřední písnička (nebo dvě? fakt nevim, mně to znělo furt stejně) a vysloveně trapná romantická linka s ještě trapnější odbočkou k nevěře-nenevěře (viz Payushka). ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Student Agency (fun relax) - Výběr filmů v autobuse od žlutého dopravce není obecně moc velký, ale přece jen jsem si dnes vybral. A čeče, ono to bylo fakt dobrý a vtipný. Zde jsou sice vesměs záporné reakce, 57% je toho důkazem, ale i tak si stojím za svým. Taclík, Lišková, Budař, Hanák i Matonoha mě bavili. 75% // (26.1.2020) Na podruhé mě to tolik nebavilo, dívali jsme se na to s rodinou, takže jsem v tom spatřoval některé absurdity, které do rodinného filmu nepatří. Trochu ubírám, ale tak tak ty 4* nechám. 70% (with J+A) ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

No jo, je to klišé, ale je to takový milý a hezký, že se u toho dá v pohodě vydržet, aniž by si člověk hryzal nehty do krve. Navíc Kristýna Boková je kočka, která k tomu všemu umí i hrát, což u nás zase není tak časté a Taclíkův projev mi dlouhodobě sedí. Rezervy tu samozřejmě jsou, ale já jsem spokojen. 65% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JÁ, MARTIN VRÁŽIL, TVRDÍM, ŽE SE POSTARÁM O SVÉ DĚTI, PO DOBU JEDNOHO MĚSÍCE.…“ /// Rodinnej film pro dospěláky, ve kterým má mamka už po krk parchantů (i taťky), a tak se vsaděj, že taťka výměnu rolí neustojí. (furt lepší, než aby se k tomu postavila jako Romča) Taťka pak jede na plnej úvazek, parchanti zloběj, vlastně ne, chovaj se tím svým přirozeným způsobem a von je z toho … šak víte. Může to bejt i vtipný, ale přeci jen tyhle kousky má Poledňáková zmáklý líp. Přesto jsou tady věci, který pobavěj a jako vůbec největší plus vidím v sympatickým obsazení. Když už se mi zdá, že to všechno bere správnej směr, přichází syndrom vyhořelý matky, příběh se zase posouvá jinam a dojíždí do zdárnýho konce spíš setrvačností. Von tady vůbec tak nějak podivně funguje systém uvěřitelnosti. Ale co, rodinka je to sympatická a v českým filmu už bylo i hůř. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem schopná vydržet měsíc bez (svejch) třech malejch děcek. 2.) Individualitu dítěte buduju přes psí kostým. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

campix 

všechny recenze uživatele

Roky omýlaná koncepce, kdy manželství dosáhne do bodu, kdy má jeden z manželů pocit, že se nemůže dostatečně realizovat a radikálně změní běh rodinných věcí a s tím nutně přichází komické a trapené situace, které tento nový status quo vyvolává. Nic objevného. Tady ovšem zabaleno do poměrně nenuceného kabátu s příjemným hereckým obsazením. Takže to docela odsýpá. Celkově však taková docela příjemná nuda. Výplň deštivého odpoledne nebo jako kulisa. Čistě spotřební záležitos. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (16)

  • Na jeden z veselých okamžiků z průběhu natáčení vzpomíná Adam Dvořák se slovy: „Jednou ráno byla k snídani v cateringu spousta nutely. Bylo to přesně den poté, co ji rekvizitáři velmi nutně potřebovali ve velikém množství. Točila se scéna, ve které se náš filmový táta Martin (Marek Taclík) učil přebalovat…" [Zdroj: Turner] (oje)
  • Film pokračuje aj počas záverečných titulkov. (Johnny.ARN)
  • O obsazení Tomáše Pokorného se postaral Marek Taclík, který se sním setkal na natáčení seriálu Vyprávěj  (od r. 2009) a sám ho doporučil produkci. (Olík)

Reklama

Reklama