Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Akční

Oblíbené seriály (5)

Gilmorova děvčata

Gilmorova děvčata (2000)

Neznám lepší seriál než právě GIlmorova děvčata. Je zvláštní jak se dá utvořit seriál se spoustou obyčejných, leckdy dost praštěných postav, který se líbí. A možná je to taky tím, že Gilmorova děvčata nejsou stejné jako ostatní miliony seriálových hrdinek. Neřeší jen to, co si obléct a jak si co nejrychleji najít manžela. A proto celých pět hvězdiček.

Přátelé

Přátelé (1994)

Přátelé jsou pro mě tím snad nejlepším seriálem vůbec. Nikdo, kdo viděl aspoň jediný díl, si je nemůže nezamilovat. Naprosto dokonalé herecké výkony. Jen minimum scén, u které bych se nesmála.

Glee

Glee (2009)

Glee mě naprosto překvapilo. Když jsem ho začala sledovat, nečekala jsem nic moc zvláštního, ale spletla jsem se. Glee může občas půsovit trochu moc naivně nebo kýčovitě, ale ve výsledku na tom nesejde. Spousta skvělých herců, dokonalých písniček a zajímavých témat k úvaze. Pět * :) Edit 4/2/2014: Od čtvrté řady stojí za nic...

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Jeden z nejlepších (pokud ne nejlepší) seriálů poslední doby. Obdivuju, jak je možné vymyslet tolik dalších vtipných historek. Není díl, u kterého bych se nezasmála. Plných pět *.

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

No dobrá, ačkoliv jsem si zpočátku myslela, co může lidi na takovémhle seriálu vůbec bavit, po několika dílech mě TBBT absolutně pohltilo. Miluju tenhle humor. Nejlepší je bezpochyby Sheldon. Vždycky jen čekáte, co z něj zase vyleze :D