Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (18)

plakát

Stahovák (2009) (pořad) odpad!

Vážení uživatelé! Nebuďte tak moc egoističtí. Není to dobré na pleť. Na světě jsou přece také jedinci retardovaní a dementní, a právě pro ně je tento pořad primárně určen. A myslete též na osoby dlouhodobě umístěné v psychiatrických ústavech, také oni se chtějí čas od času pobavit. A kdo to může udělat lépe, než právě dva z nich? Pokud ovšem bude TV Nova pokračovat ve vysílání podobných pořadů, tak bych navrhoval změnu názvu na TV Psycho. A místo Generální ředitel by se potom mohlo používat Generální psychopat.

plakát

Vesnice (2004) 

Sakra! To byla ale blbost! Pointa? A kde jako měla být? Asi mi něco uniklo. A nebo ne. Celý problém bude nejspíš v tom, že od určitého okamžiku je vše zcela průhledné jak právě umyté okno. Další rádoby zajímavý film od nesympatického a velmi přeceňovaného Inda. Vidět jednou mi bohatě stačilo.

plakát

Jánošík - Pravdivá historie (2009) 

Tolik společností se podílelo na produkci a výsledkem je film, který spíš připomíná folklórní dokument o životě slovenských horalů na začátku 18. století. A to ještě mizerný. Děj si divák musí vymyslet sám, protože film žádný děj vlastně nemá. Je to jen sled scén, které na sebe nějak navazují. Tedy aspoň doufám, že to nějakou návaznost mělo. Přišlo mi to dost zmatené. Za více jak dvě hodiny jsem neměl možnost si vytvořit nějaký vztah k jednotlivým postavám, protože jen tak pobíhají, poskakují, občas něco plácnou, objeví se, pomilují se a zase mizí. Jánošík má charizma jako brigádník z hypermarketu. Když ho konečně pověsili jako kus slaniny, velmi se mi ulevilo. Nevím kdo trpěl více, jestli Jánošík nebo já. Konečně byl konec!

plakát

Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda (2003) odpad!

Komedie by měla být vtipná. No, aspoň si to myslím. Tvůrci této sračky ovšem mají evidentně jiný názor a vytvořili něco zcela unikátního. Takhle dementní film se opravdu jen tak nevidí. Možná, že se jedná o autobiografický film scénáristů.

plakát

Mr. Bean: Největší filmová katastrofa (1997) 

60% Několikrát jsem řval smíchy nad povedenými vtípky. Bohužel se najde i dost nudných míst. A nejhorší je, že některé vtipy již působí vyloženě trapně. Jako např. v letadle, na letišti nebo mokré kalhoty na WC. To už opravdu není moc vtipné. Ovšem takové čištění obrazu nebo noční návštěva galerie určitě pobaví. I přes všechna negativa je tento film pořád lepší než nudné, ubohé a dost trapné Prázdniny.

plakát

Planeta 51 (2009) 

Animované filmy mají jednu obrovskou výhodu. Fantazii se meze nekladou a je možné vytvořit úplně vše. Bohužel tvůrci moc velkou fantazii nemají a celý film vlastně stojí na tom, že domácí jsou zelení a mají tykadla a mimozemšťanem je člověk. To je asi tak vše, co je na tomto dílku originální. Snad ještě ten zvláštní déšť stojí za zmínku. Celou dobu jsem měl dojem, že už jsem to viděl. No, aby ne, když film je plný všech klišé o mimozemšťanech, která napadnou i málo zkušeného milovníka sci-fi filmů. Podle traileru to vypadalo na velkou srandu, bohužel viděl jsem jen průměrný animák. Nuda se sice nedostavila. Asi byla zrovna na oběžné dráze kolem Země. Ovšem nemůžu napsat, že bych zažil něco výjimečného. Pohodový film, který neurazí, ale ani nenadchne.

plakát

Fakta Barbory Tachecí (2009) (pořad) odpad!

Trochu textu ze stránek TV Prima: Vážení televizní diváci, vzhledem k řadě nemístných příspěvků, které nikterak nesouvisely s pořadem a měly navíc značně vulgární vyznění, rozhodli jsme se tuto diskusi uzavřít. Děkujeme za pochopení. --- Co k tomu ještě dodat? Snad jen, že nejsem jediný, koho brambora telecí nasírá … trapný pokus o vtip … je mi úplně lhostejná a nemůžu ani napsat, že na ni seru i toho lejna by bylo škoda.

plakát

48 hodin (1982) 

69% Už to jaksi není úplně ono, ale pořád to má své kouzlo, tak jako mnoho podobných filmů z té doby. Možná, že za mé nízké hodnocení může příšerný dabing novy. Eddie Murphy dabovaný Dejdarem – to je fakt zlý sen, něco hnusného!

plakát

Dům veselých duchů (1988) 

Horor? To snad ani ne, ale velmi příjemná komedie, u které jsem se vůbec nebál, ale dobře bavil. Vždyť i ty mrtvoly vylézající z hrobů vypadají docela sympaticky. Je to roztomilé, trochu naivní, ale dobře se na to dívá. 75%

plakát

Poslední skaut (1991) 

Ještě tak před 12 lety by mi to možná urvalo koule a nebo bych si musel aspoň vyměnit prádlo, ale teď už je to jen akční film, který je docela vtipný a také celkem napínavý. Není třeba moc přemýšlet, protože od určité chvíle je docela jasné, jak se to bude vyvíjet a o co jde, a že hlavní hrdinové vše zvládnou s naprostým přehledem (skoro) a ještě k tomu mají plno blbých keců (hlášek). Není to tedy žádný zázrak, ale jsou tu Bruce Willis a Damon Wayans a právě oni udržují celý film nad průměrem, právě těmi blbými kecy :) … 76%