Reklama

Reklama

Stahovák

(pořad)
Česko, 2009, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavná, vtipná, roztomilá i hloupá videa z internetu vám představí Jiří Mádl a Vojtěch Kotek ve svém pořadu, navíc vám u každého videa poodhalí jeho historii i věrohodnost. Na tvorbě obsahu se budete moci podílet i vy svými zaslanými videi. (ČSFD)

Recenze (256)

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Nyní již celkem pohaslé mladické duo nikde díky bohu nepůsobí... A tak můžeme poděkovat opět nově za "zábavný" a "vtipný" pořad.Zase je to jeden z řady nevtipných a zbytečných pořadů ale jak říkám jsou i horší věci bohužel bych se za jednu hvězdu k tomuhle pořadu musela studem propadnout do země takže lepší než odpad tomu nedám. ()

zdepapepa odpad!

všechny recenze uživatele

Pro lidi bez internetu možná dobrý, mě stoletá videa bez možnosti výběru, bez možnosti přeskočení otravných komentátorů, bez možnosti znovupřehrání jasný odpad. To i já bych vybral lepší (a nejspíš i necopyrightovaná) videa moderoval bych to lépe. Schválně koukněte na YT kanál Rocketboom, kde se zabývají původem a cestou ke slávě podobných virálních videí. Úplně jiné kafe než tohle zesměšnění všeho. ()

Reklama

m.a.rtin 

všechny recenze uživatele

V dnešní době si sice zábavná videa na youtube dokáže najít každý, přesto se jedná celkem o zajímavý sestřih toho nejvtipnějšího. Častokrát jsem se zasmál i nahlas, a to se mi u televize moc často nestává. Vtípky moderátorského dua hodnotit nechci a myslím, že zde si přijdou na své možná spíš mladší diváci a divačky. ()

Aluska88 odpad!

všechny recenze uživatele

Sorry, hoši. Jako hereckou dvojku Vás mám docela ráda, poněvadž si myslím, že i naproti jednostranným teenagerským filmům, které byly směřovány určitému publiku, stejně jako většina ostatních činností, ve kterých se angažujete, že jste velmi dobří herci a jde vám to spolu. Ale toto je vážně odpad. Jestli v této, poněkud trapné a upadající blbosti, někdo najde zalíbení, tak možná žáci základních škol, pro něž to bude děsná sranda. Možná ale ani pro ně ne. Myslím, že máte navíc a je škoda, že jste si vytvořili reputaci, pro spoustu lidí možná "dementních blbečků". ()

hero_bk 

všechny recenze uživatele

Videa sou sice dost dobrý (většinou), ale moderátorská dvojice je NEUVĚŘITELNĚ trapná. Strašlivě! Když jsem to měl puštěný a přišel ke mně někdo do pokoje, normálně mě bylo trapně za ně. Kdyby tomu přidali trochu na serióznosti, neuškodilo by. A navíc: to že mají ty videa v malým okýnku je docela sobecký k lidem, co mají televizi úhlopříčky pod metr. Když nemám co dělat, klidně si to pustím, ale abych to vyhledával cíleně ... bože jenom to ne! ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama