Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Romantický

Recenze (33)

plakát

Movie: The Movie 2V (2013) 

sice to nebylo tak dobré jako kniha, ale za obsazení 5 hv. ;)

plakát

Movie: The Movie (2012) 

Kimmel má supr humor, ráda koukám na jeho show. a když se přidá jeho klasický joke s damonem, musím dát 5 hvězdiček :)

plakát

Pád Bílého domu (2013) 

Váhám mezi odpadem a jednou hvězdičkou - hned po shlédnutí bych dala odpad, ale přes noc se mi to rozleželo... nejsem ani odpůrce ani zastánce ameriky, ale to na mě bylo moc - patos, americká propaganda,která hraničila s fanatismem. na jejich happyendy a vyznání lásky americe jsem si zvykla, ale tohle byl vyšší level. moje "nejoblíbenější" záběry - pohled na americkou vlajku, která rozstřílená padá ze střechy a na závěr na vlajku jak opět vlaje kde má, to se mi totiž opravdu ulevilo. ve které jiné zemi jsou lidé tak soudržní a drží při sobě v největší krizi? a i když celý film někoho vraždí a srovnávají se s životním traumatem, tak si vždy najdou čas zavolat manželce ze satelitního telefonu v bílém domě obsazeném teroristy? také chci být američan! zbytek filmu se mi nechce vůbec hodnotit. no nic, mrknu na white house down, třeba to bude lepší.

plakát

Jak na holky (2009) 

Asi jsem divná, ale mi se to docela líbilo, henderson je tedy brutální slaďoušek a takové klučiny nemám ráda, ale na jennu se pěkně kouká a děj zas tak blbý nebyl, občas dobré vtípky... co mi skončily všechny seriály přes léto a nemám na co koukat k umývání nádobí - super, proč ne.

plakát

Tři mušketýři (2011) 

Když si člověk odmyslí že jde o klasiku a že se režisér evidentně vykašlal na předlohu, tak super film, docela vtipné pasáže, oddechovka. Trošku trapné že Anderson chce evidentně ukázat, že Milla je ještě kus (což je, ne že ne). MacFadyen fešák, jak jinak, na toho se mi koukalo moc pěkně. A překvapivě i na Orlanda, kterému role sedla. Jen jsem nevěděla že d´Artagnan byl vlastně slečna :) ten týpek mi prostě nesedl, pardon.

plakát

Remington Steele (1982) (seriál) 

Neříkám že nej seriál jaký jsem kdy viděla, ale pobavila jsem se slušně, on ten Pierce je sakra pěknej chlap :)

plakát

MasterChef (2012) (pořad) odpad!

Tak si tak ležím nemocná, šíleně se nudím, všechny masterchefy s gordonem zkouknuté, stejně tak i gordon´s great escape a najednou mě napadne výborná věc - mrknu na český masterchef. chyba, velká chyba. čeští moderátoři kuchaři jsou tak prkenní a s nepřirozenýma gestama, relativně (na tu bídu) docela ujde ten slovák. a co tam vůbec dělá peštová? kde vzali tenhle nápad??? aby jako měli chlapi na co koukat? jestli to byl jediný důvod, tak to asi ok, ale to její "moderování" je naprostá zbytečnost, já bych se cítila trapně stát vedle poroty a 90% času mlčet. navíc absolutní absence nějakého showmana, který by diváky trošku vtáhl do děje (pokud s dramatickou hudbou nebudu komentovat) a projevil normální a neafektované emoce. fakt zlatý pohlreich a na nože, celou sérii jsem zkoukla asi 2x. no nic, jdu si spravit chuť gordonem :)

plakát

Argo (2012) 

Nevím na kolik je to historicky přesné, ale Ben mě držel v napětí celý film i když jsem věděla jak dopadne. Moc dobře zrežírované, poctivý film, těším se na Benův další.

plakát

Drive (2011) 

OMG!!!! WTF????? to jsme všichni viděli stejný film (bez urážky)? nuda nuda nuda, zábavných bylo jen prvních asi 10 minut, zbytek strašně sterilní, bez emocí, napětí, spousta násilí a trošku přiblblá hudba. jednu hvězdičku za sexy ryana, druhou za hudbu, která se k filmu hodila (i když se mi nelíbila). včera jsem koukala na američana (díky jednomu komentáři tady) a teda stokrát lepší...

plakát

Zkažená úča (2011) 

Nenáročný film, Cameron byla skvělá, role je sedla. Lucy Punch je v některých filmech fakt nehezká, ale tady jí to slušelo a fakt miluju její přízvuk. Jo a poslední dobou jsem vděčná za každý film, kde není klasický americký konec s hromadným potleskem, díky že to vynechali. I´ve realized that I don´t need a blackboard or a classroom to set an example :D