Reklama

Reklama

MasterChef

(pořad)

Obsahy(1)

Najväčšia svetová kuchárska šou MasterChef prvýkrát vstupuje na Slovensko a do Česka! Vášeň pre jedlo, odvaha, talent a odhodlanie zmeniť svoj život – to sú základné vlastnosti tých najlepších slovenských a českých amatérskych kuchárov, ktorí budú týždne pod dozorom odborníkov z oblasti gastronómie bojovať o titul MasterChef. Fenomenálnu kulinársku show moderuje známa modelka a milovníčka varenia Daniela Peštová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (281)

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Neviděl bych to tak špatně jako ostatní uživatelé. Peštová je sice otřesná ale naštěstí jí není v pořadu tolik. Zbytek je jen průměrný převod se všemi neduhy které poskytují ostatní české variace zahraničních frančíz v produkci televize nova. Trojka porotců není nejhorší, nicméně uvidíme dále. Zatím lepší dvě. Ostatně nechápu co mají ostatní uživatelé za problém s porotci. Pokud někdo očekává zacházení v rukavičkách v boji o prestižní titul, nejspíše se dívá na špatnou šou. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Master Chef v originále s Gordonem Ramsay je skvělý pořad, má nápad, šmrnc a hlavně hvězdného kuchaře. Ale nechápu, kde tady ti 3 šašci nabrali tu drzost, že můžou každého urážet a hodnotit. Je to pořad o kuchařích amatérech, tak je pochopitelné, že ne všechno budou znát. Já se fakt nepotřebuju na ty 3 huby dívat, jak si chladí žáhu na normálních lidech. PS: okopírované od Zdeňka Pohlreicha to není! Je to původní stejnojmenný pořad od Gordona Ramsaye. To spíš Zdeňek se před lety pokusil o podobné zpracování. A tam aspoň byla nějaká uznávaná kapacita v gastronomii. Takže "Na nože!" hodnotím jednoznačně lépe. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Asi se vzácně shodneme všichni. Tak nesympatickou, necharismatickou a nepřirozenou trojici porotců si snad štáb nemohl přát ani v tom nejhorším snu. Formát kulinářské show s úctyhodnou stopáží není tak úplně zlý, ale ta nabubřelá velkolepost si jen neumně pohrává s trpělivostí diváka. Daniela Peštová nemoderuje, jen zoufale a zbytečně komentuje to, co všichni okolo vidí. Pár momentů to přeci jen má, přesto ponižování (házení talířů o zem) a povyšování se nad (nutno podotknout amatérské) soutěžící je ubohé, a hlavně naprosto zbytečné!! Pohlreich na Hrad!! ()

Tucqa 

všechny recenze uživatele

Americká a česká verze je jako nebe a dudy, o tom žádná, ale zas tak hrozné to podle mě nebylo. Byla to taková sonda do útrob Česka a Slovenska, jak se naši poperou s moderními jídly. Upřímně jsem čekala větší hrůzu a prvních pár dílů mi spíš než pořad o vaření připomínalo parodii a na komedii, ale postupně, když slabé články odpadávaly mě to i docela začalo bavit... Jednu věc ale stále nemůžu pochopit - co tam dělala ta vysoká postarší modelka vedle porotců? Mělo to nějaký hlubší význam? ()

Attta

všechny recenze uživatele

Sám bych se asi na to ani nezačal dívat, ale jednou jsem si tak lehl do postele za přítelkyní, která tohle zrovna sledovala a musím přiznat, že jsme to spolu zkoukli až do konce! Zpočátku jsem rozhazoval rukama nad hlavou jak může nějaký pořad moderovat dvoumetrová modelka, ale musím uznat že po posledním dílu na mě udělala dojem! Soutěžící zajímaví a porota vcelku sympatická, ale to příšerně nepovedené napodobování Ramsayho původního masterchefa bylo příšerné. Je to slabý čaj. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Nabídka Novy a Markízy na účinkování zastihla Danielu Peštovou nečekaně při plnění pracovních povinností v New Yorku. (hippyman)
  • Kuchařskou show MasterChef měla původně vysílat pouze Markíza ve slovenské verzi, nakonec se k ní ale přidala i Nova a vznikl společný česko-slovenský projekt. [Zdroj: digizone.cz] (hippyman)
  • Více než sto kuchařů-amatérů z celého světa se stalo po účasti v show úspěšnými profesionály v oblasti gastronomie. [Zdroj: reality-show.panacek.com] (hippyman)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama