Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Drama

Recenze (9)

plakát

Vyměřený čas (2011) 

Svělá myšlenka přinesla ve světě sci-fi neco nového a ... dobrého! Napětí a akce od začátku až do konce. Jen konec mi přijde nedořešený. Jeden z mála nových filmů který stojí za to.

plakát

Králové ro(c)ku (2006) 

Film jako dělaný pro milovníky bláznivých komedií a rocku. Avšak pro milovníky kvalitních filmů není Tenacious D to pravé. Kdose rád zasměje klidně i hloupym vtipům, ať uz kouká na Krály Ro(c)ku...

plakát

Vykoupení z věznice Shawshank (1994) 

MIstrovské dílo... co jiného k tomu dodat... po herecké i režizérské stránce úžasný film, který poprávu zasluhuje první místo... geniální myšlenka... od začátku až do konce bezchybný film... je hezké vidět na prvním místě, kvalitní starší film.

plakát

A-Team: Poslední mise (2010) 

V žánru je sice napsáno ---Akční / Dobrodružný / Thriller--- ale to neznamená, že s eu tohoto filmu nezasmějete...diky úžasnému a často i komickému hereckému výkonu hlavních postav: Liam Neeson, Bradley Cooper, Sharlto Copley, Quinton 'Rampage' Jackson... každá generace ocení takový film... budete se bavit od začátku, přes nejrůznšjší nečekané zvraty až do konce... :)

plakát

Hvězdná brána (1994) 

Z filmového hlediska je to opravdu průměrný film, nic to ale nemění na tom, že tento, i když starší, tak známý a zábavný film baví milovníky fantasy filmů a seriálů do dnes.

plakát

Trosečník (2000) 

Na tento skvělě natočený i mistrovsky zahraný film, nelze říci nic jiného než: Dobrá práce Roberte a Tome!!! Celý film obsahuje nepředvídatelné scény a zvraty a nebudou se u něj nudit diváci téměř všech věkových kategorií.Přesto že se jedná o americký film,lze v něm najít určitou zvěst divákovi,ale také snahu pravým způsobem ukázat, že život nemusí vždy jak se říká "běžet po másle". Výběr Toma Hankse do titulní role Trosečníka nebyl v žádném případě krok vedle... naopak díky této volbě si film Trosečník získal mnoho fanoušků, mezi kterými nechybím ani já.

plakát

Eurotrip (2004) 

Člověk se u toho filmu opravdu zasměje. To ano... ale tím to asi bohužel končí. Můžeme říci, že film poměrně dobře splnil požadavky komedie ale některé vtipy jsou opravdu přehnané až trapné... Jednoduše řečeno jedná se o klasickou Americkou (částečně českou) komedii, která chtě nechtě,přes svou přehnanost líbí každému druhému mladému divákovi. Tento filmový snímek se ideálně hodí do pohody mezi přáteli,kteří se chtějí pořádně zasmát... a nadruhou stranu bych těm kteří mají rádi například artové filmy nebo ryze a české komedie doporučil vyhnout se Eurotripu velkým obloukem.

plakát

Temný rytíř (2008) 

Po tom co přiensly první dva díly "netopířího muže", přichází nyní Nolan s opryvdovým mistrovským dílem... Tento film se zánroveň povznesl tím,že k původně pouze akčnímu filmu přinesl i thrillerové prvky... Film nabízí velkou škálu napínavých scén: od silničních honiček až po nesmyslné počínání hlavního padoucha Jokera. Pro tuto roli hlavního gagstera nemohl Nolan jinak než říct "ano" Heathu Ledgerovi. Tento famózní herecký výkon šílence, maniaka a dokonale smýšlejícího padoucha bez hranic a lítosti obdivují všichni diváci akčních filmů a thrillerů ale také obdivovatelé tech nejlepších hereckých výkonů v jakékoli branži a žánru.