Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Romantický
  • Dobrodružný

Oblíbení herci (9)

Johnny Depp

Nemůžu si pomoct, ale já prostě miluju Jacka Sparrowa, ty jeho gesta a vůbec celkový projev,prostě jsem se tím nechala zblbnout. Dobře vychází i jeho spolupráce s Time Burtonem. On je prostě rozený pro excentrické role.

Jack Nicholson

Co k němu dodat - to je prostě Jack. Ty tři Oscaři v jeho sbírce mluví za vše. On prostě umí zahrát úplně všechno a pokaždý to má ten správný šmrnc, ať už je to mrzutý Melvin zamilovaný do Carol (Lepší už to nebude je moje srdeční záležitost:-)) nebo karetní hráč v Přeletu nad kukaččím hnízdem či jeho ďábelská role v Čarodějkách.

Robert Downey Jr.

Roberta sleduji už od jeho filmu Chaplin, za kterou si podle mě už tenkrát zasloužil Oscara. Italské námluvy s ním mi vždycky zvednou náladu. Je fakt, že má za sebou dost krušnou minulost, ale od doby, co je ženatý se Susan Downey, je už zase ve staré formě, což mi dokázal hlavně loňským Sherlockem Holmesem. Jedině on mohl udělat z nudného britského detektiva rockovou hvězdu:-)

Anthony Hopkins

Jestli jsem někdy fandila záporným postavám, hlavně vrahům, pak to byl jedině Hannibal Lecter, bohužel od 90. let (Titus) se neobjevil v žádném pro mě skutečně zajímavém filmu, ale stále čekám:-)

Al Pacino

Jestli je podle mě někdo prototypem mafiána, správný "bad boy", pak je to jedině Al Pacino, ale i jako satan ve filmu Ďáblův advokát byl naprosto nepřekonatelný a pokud jde o jeho roli lichváře Shyloka v Kupci benátském, to vše jen dokazuje že tenhle chlápek právem patří k hollywoodské špičče.

Jeff Bridges

Další pan herec, co umí zahrát úplně všechno.

Colin Firth

Vtipný, elegantní a okouzlující, momentálně asi nejlepší herec, kterého může Británie nabídnout. Když Jane Austenová vytvářela postavu pana Darcyho, určitě musela vědět, že se narodí Colin Firth:-), což ovšem neznamená, že si ho spojuji jen s touhle postavou. Pokud hraje nějakou postavu podle literární předlohy nebo postavu, která skutečně, vždycky ví, co za emoce a gesta do toho vložit, ať už je to Jak je důležité míti Filipa, Dívka s perlou, ale i Kouzelná chůva Nanny McPhee. Těším se na něj v King´s Speech v kině.

Russell Crowe

Dostal mě hlavně filmem Čistá duše a taky proto, že jsem tu chtěla mít aspoň nějakýho Australana:-)