Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Sci-Fi
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný

Recenze (11)

plakát

Rogue One: Star Wars Story (2016) 

Jsem maximálně spokojen, z aliance jsou normální smrtelníci s vlastními chybami i hříchy, boj za svobodu není jen o světelném meči. Vidím tento film jako poctu rebelům, těm bezejmenym co umírali na Hothu i na Endoru,kteří nemají moc házet skalami , a přesto bojují za galaxii. 😊 Výborná vesmírná bitva i AT AT na plážích prostě bomba... Uznání dávám i za postavu Tarkina snažili se být co nejrealističtější.

plakát

Deadpool (2016) 

Neskutecne zabavna jizda, Deadpool si dela prdel ze vseho co Marvel vyslal do sveta.. A to je proste plus, takhle sem se pri hlaskach uz dlouho nezasmal , k tomu zabavne flashbacky, vesely MDŽ a jednorozci... Mozna lehce slabsi animace misty, ale nic co by skodilo celku.

plakát

No nežer to! (2014) (studentský film) 

Je to asi tak, že natočit jednoduchou hloupost dá občas hodně práce.... ale v tomhle případě to byla naopak sranda...

plakát

Hašišbába (2012) 

Aneb jak přes drogy nalézt smíření se životem, rodinu i odbourat rasizmus :) Tohle prostě můžu, absurdnost té zápletky a přitom má člověk pocit říct si proč ne ? jako velký bonus musím filmu dát hlavně to že přesně jak tvůrci chtěli, aby na začátku divák neměl hrdinku moc v lásce, tak postupně se ten škleb přeměňuje v lehký uvolněný úsměv z radostného konce....a za to dostává ***** !!

plakát

Univerzita pro příšerky (2013) 

Ne ne takhle by to nešlo slabé postavy, slabé gradování, čekal bych nějaký to super finále, ale chápu že tvůrci byli omezeni tím že se jednalo o prequel. Mě se tu zdá že nefungovala ta magie Pixarovek...

plakát

Falling Skies (2011) (seriál) 

prvních několik epizod nic moc, koukal sem hlavně ze zvědavosti na to jak to dopadne. Jenže pak to nabírá na obrátkách a druhá série až na několik slabých chvilek paráda ! Už se nemůžu dočkat třetí serie !!

plakát

Nevědomí (2013) 

Musím říct že mě Tom bavil. Já mu přicházím na stará kolena na chuť jeho hraní nehraní má svoje kouzlo, to domýšlení toho co zrovna se snaží vyjádřit nebo na co myslí dává filmům s ním nový rozměr :)) pokud jde o samotný film byl sem spokojen s velkým ALE ! Celek to tvoří dobrý mix mnoha sci-fi námětů, ale přitom je to takové nějaké nedotažené není to ani akční ani filosofické a ani to ve mě nezanechalo nic k přemýšlení což bych od takto "komorního" sci-fi titulu čekal. A to je ten problém který s tímto filmem mám. Ale jak říkám i přesto sem se nekriticky pobavil 70%

plakát

Konečná (2013) 

Tak musím říct že sem byl překvapen a to opravdu luxusně, ze začátku takový nijaký člověk si říká jo tenhle scénář znám a vím jak to bude...A pak až na pár klišeé které moc rád přehlédnu je to nadupaná střelnice s parádně zábavnou naháněčkou v poli. Závěr ala moderní šerif s odsouzencem na provazu je taková příjemná tečka. Jedinou vítku vidím v Knoxvillovi prostě tam moc blbečkuje.

plakát

Jeden musí z kola ven (2011) 

Promyšlený, postupně gradující špionážka bez kudrlinek a lesku bondovek, skvělí Gery Oldman. Nevýhodou tohodle kousku ale bude určitě pro některé diváky náročnost na sledování a sem tam nepříjemné skoky do minulosti bez výraznějšího upozornění. 70 %

plakát

Komando (1985) 

Pocta letům osmdesátým. Moje dětství, co věta to legenda. Nekonečné zásobníky, krytí se za růže se spoustou mrtvých a všechno začíná tak nenáročně krmením srnky a pojídání zmrzliny s malou čarodějkou Allysou Milano :)