Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (6)

Matrix

Matrix (1999)

Až mi jde mráz po zádech napsat komentář po tolika letech od vydání filmu. Bezesporu revoluční, převratný a bezkonkurenčně zatím nejlepší nápad na film! Absolutně úžasný obsah člověka pohltí a nepustí nejen po dobu filmu, nebo jeho dvou pokračování, ale po celý divákův život. Všechno doprovázeno brilantní hudbou a o efektech a prvním pořádném bullet-timu snad ani mluvit nemusím. Celkové hodnocení: NEJLEPŠÍ FILM VŠECH DOB! ..a taky byl ve vás ten pocit, když jste poprvé viděli Matrix, že opravdu něco takového může i existovat, že to snad ani není jen film? Vítejte v Matrixu!

Rivalové

Rivalové (2013)

Nikdy nemám rád takové to "hejtování" mezi lidmi ve stylu: "Jak můžeš dát takovému super filmu jen 3 hvězdičky?", vím totiž, že každý má svůj vkus. Ale tady vyloženě všem, co dali míň jak 4* přeji ze srdce ty nejhorší filmové zážitky do budoucna a hlavně mějte třeba na Vánoce problém s kabelovkou, aby vás všichni kamenovali za to, že se nemůžou dívat na pohádky (ano, ty pohádky, co máte hodnocené 5*, ty animáky, které máte hodnocené 5*)! Každopádně jinak epická podívaná a šestou hvězdičku vytvořil Hans Zimmer. Jestli panu Danovi Brühlovi nedají Oscara, přestanu věřit na spravedlnost. Skvělé! 6*

Skyfall

Skyfall (2012)

Tak! A teď ať za mnou ještě někdo dojde s tím, že James Bond musí být o hodinkách s laserem. Hned mu pustím Skyfall a dostane to jasně vysvětleno. U mě jednoznačně kandidát na film roku 2012!