Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Romantický
  • Dobrodružný

Recenze (500)

plakát

Adam and Evelyne (1949) 

Nemastné-neslané. Objevilo se pár úsměvných okamžiků, ale do komedie to má daleko, taky se tam mihl (opravdu jen mihl) kapánek romantiky, ale k označení romantický film to má opět daleko. Hodně těžký průměr s nevyužitým potenciálem (znám lepší filmy s touhle tématikou) .

plakát

Agassileul bootakhae (2009) (seriál) 

Slabé. Na to, jaké tady mají herecké obsazení, je ten scénář poměrně neduživý.

plakát

Agiwa na (2008) 

Roztomilé každým coulem, od počátku až k závěrečným titulkům!

plakát

Ach, můj duchu! (2015) (seriál) 

Věřím, že hodnocení tohoto počinu bude hodně různorodé. Ze začátku jsem si myslela, že ode mně nevyfasuje víc než 2*, jenže se to v polovině tak dobře rozjelo a tak mě to chytlo, že dávám nakonec 4*. Hlavní hrdinka byla na začátku opravdu nesnesitelná, ale pak jsem si ji oblíbila. V porovnání s The Master's Sun to nedosahuje takové kvality, ale zase na druhou stranu se tady ta zápletka vyvinula vážně luxusně. Z Lim Ju-hwana mě mrazilo v zádech! 4* jsou možná trochu nadhodnocené, ale hlavní dvojice (trojice) byla pak vážně fajnová, tak si nemůžu pomoct a ty 4* tam prostě plácnu!

plakát

Aieonmaen (2014) (seriál) 

Tak do poloviny to bylo bláznivé, ale vtipné. Hodně jsem se nasmála, líbily se mi napsané charaktery postav, navíc malý Chang byl vážně rozkošňák. [Spoiler] Pak ale začali křísit mrtvé a z bláznivé komediální romance se stala trapná a zbytečná přetahovačka o to, kdo se pro koho obětuje a proč. Navíc konec byl pro mě naprosto neuspokojující. Ách jo.

plakát

Aim High (2011) (seriál) 

Pohodářská sranda, výborná volba hereckého obsazení. Parádní oddechovka.

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

I když už je to nějaký ten "pátek", co jsem se usadila v kině, abych zhlédla 3D projekci, stále si pamatuji, co jsem si řekla po skončení - "A za to jsem utratila 300Kč?" Kostýmy, Depp - jedna hvězda.

plakát

All's Faire in Love (2009) 

Až na ten typický vývoj vztahu hlavní dvojice to byla velmi příjemná podívaná. Renesanční festival byl opravdu kouzelný, to se musí nechat.

plakát

Amerika hledá topmodelku (2003) (pořad) 

Moje guilty pleasure. Prostě mě hrozně baví sledovat ty photoshooty, všechno ostatní většinou přeskakuji...

plakát

An na yu wu lin (2003) 

Ehm... Wow. Proč jsem se na to dívala, sama nevím..