Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (204)

plakát

Možná, miláčku (2000) 

Ve dvou případech jsem se upřímně zasmál, jinak mě film ale prakticky po celou dobu nudil. Scény s Mr. Beanem se jevily jako z jiné planety - v pozitivním smyslu slova.

plakát

Smuteční host (1996) odpad!

Jeden jediný solidní moment v celém filmu je scéna s proslovem. Jinak je film nudný od začátku do konce. Potěšila mě pouze přítomnost Davida Schwimmera, kvůli kterému jsem se vlastně na film podíval. To však nemění nic na situaci, že ten film je srač... píp. Vřele nedoporučuji.

plakát

Mr. Sunshine (2011) (seriál) 

Příliš nudné a neosobní. Žádná z postav nedokázala přitáhnout sympatie k sobě, žádný moment není skutečně vtipný, maximálně úsměvný. To je na tento typ seriálu příliš málo. Navíc Matthew Perry se nedokázal odpoutat od role Chandlera, což by seriálu určitě prospělo. Není divu, že seriál byl po pouhých 9 epizodách ukončen.

plakát

M*A*S*H - Co bylo potom (1983) (seriál) 

Tento seriál jen jasně ukazuje, které postavy byly skutečnými tahouny MASHe. Do původního díla to má samozřejmě daleko jako poník do závodního koně, nicméně ani tak to není seriál k zatracení. Když se odprostíme od původního MASHe, dostaneme naprosto průměrný seriál ve všech směrech. Otázkou do ringu pro mě však zůstává, jestli měl být seriál tak sarkastický, jak působí, nebo jestli se při natáčení bral vážně a ten sarkasmus, co z toho čiší, je jen vedlejší a nechtěný produkt.

plakát

Mad Love (2011) (seriál) 

Další výborný seriál, který mi zrušili. :( Skvělě napsané postavy, pro mě netradiční začátek seriálu, a celkově velmi vtipné podání. 13 existujících epizod jsem zbaštil jako malinu a zůstala po nich nepřijemná pachuť toho, jako skvělý seriál to mohl být, kdyby to tvůrci nazabalili.

plakát

Okresní přebor (2010) (seriál) 

Největším problémem seriálu je nevyrovnanost dílů. Ačkoliv se u některých válíte smíchy po zemi, jsou i epizody, které tak nějak protrpíte do konce a doufáte, že další díl bude opět dobrý. Ten vás sice zase položí do kolen, jenže pak opět přijde další nudný díl. Velmi rád bych dal 5*, protože ty opravdu skvělé díly jsou nezapomenutelné, nelze však kvůli existenci oněch "problémových" dílů.

plakát

Dokonalý svět (2010) (seriál) 

Seriál mě bavil, žádný díl jsem si ujít nenechal. Je to takový typický lepší průměr v seriálech, který rádi shlédnete, chvíli vám utkví v paměti, ale nutkání pouštět si ho znovu mít hned nebudete. Zde podhodnocené jen proto, že je to české a Novou natočené.

plakát

Co mám na tobě ráda (2002) (seriál) 

První sérii jsem viděl celou, ta si celkem slušně držela jistou úroveň. Od druhé to však začalo upadat a ztrácet na tempu, vtipnost se vypařila jako pára nad hrncem a jakákoliv zápletka zmizela. Z druhé a třetí série jsem ještě viděl několik dílů, ale nakonec se seriál stal natolik nezajímavým, že jsem ho bezvědomě přestal sledovat...

plakát

Kořist (2007) 

Film plný hloupostí, nelogičností a sentimentu, velmi předvídatelný, přesto jsem se u něj v noci u televize poměrně dobře zabavil. Na televizní zábavu ucházející, přesto však nelze jít výše než 2*.

plakát

Tupíři (2010) 

Strašně moc jsem se na tenhle film těšil, jakmile jsem poprvé viděl trailer. Ještě o stupeň víc jsem se těšil, když jsem doslova protrpěl část druhého dílu Stmívání. Ale tenhle film je jedno velké zklamání. Přesto, že film má jen 77 minut, často ztrácí tempo a především vtipnost. Většina nejlepších scén je již v traileru, takže nic extra překvapivého, pokud uvidíte trailer, nečekejte. Film tak snadno vyšumí do prázdna. Ačkoliv bych to nečekal, film není o nic lepší než originál. Bohužel, očekávání byla veliká.