Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (59)

plakát

Fakta nebo fikce (2010) (seriál) odpad!

Jediní mimozemšťani v tomhle pořadu jsou ti samozvaní experti z "týmu vyšetřovatelů". Když ale vydržíte dostatečně dlouho, možná se nad tou jejich blbostí začnete i bavit. Kdo ví.

plakát

Ona (2013) 

Asi si konečně pořídím počítač.

plakát

Vejška (2014) 

Mladej Vorel je na tečku a ty stmívačky po každé scéně, o kterých se tu už taky někdo zmiňoval, taky. Když ale sedíte v kinosále a připadáte si, jako byste na plátně sledovali svůj život, nemůžete dát míň, než 4*. I když objektivně je to sranec, to je asi fakt.

plakát

Pouta (2009) 

Still better love story than Twilight.

plakát

Proč chudoba? (2012) (seriál) 

Berte moje hodnocení trochu s rezervou, neviděl jsem totiž bohužel celou sérii, ale jen jeden díl s podtitulem "My chudáci". Ten ovšem neměl chybu, doporučuji všema deseti, hlavně pro tu geniální a vtipnou animaci. A těch 50 minut uteče jako voda i když je jedna hodina ráno a vám se chce strašně spát.

plakát

Nunbusin nare (2007) 

Kromě malé Joon byli všichni, ale opravdu všichni ostatní na přesdržku. Ta jediná držela film jakš takš pohromadě a s tím i mě u televize. Sama o sobě ale podle mě nestačí na to, aby měl tenhle film nějakých 80%, což díky mému hodnocení naštěstí už nemá. Ještě pár takových filmů a budu zcela vyléčen z představy, že Jižní Korea točí jeden bezvadný film za druhým.

plakát

Polívka na víně (2013) (pořad) 

Ani nevím, za co tu hvězdu dávám. Asi z respektu k Bolkovi. Uplně zbytečná talk show. Co mi ale vrtá hlavou je, z jakýho důvodu jsou zváni hosté typu Michal David a pod.? Ono je asi jednodušší sáhnout po seznamu "celebrit", který už vystřídaly všechny pořady v televizi nejmíň tisíckrát, ale rády přijdou i sem, aby shrábly honorář za nic, než vyhledávat a zvát aspoň trochu zajímavý a neokoukaný tváře, jak je tomu zatím u Krause. Prostředí je taky příšerný, když už by měl mít Bolek nějakej pořad, tak přece a jedině v zakouřený putyce a s pivem v ruce. No a mega trapnej Pavlásek tomu fakt pomáhá. Achjo.

plakát

Jeden musí z kola ven (2011) 

Skvěle obsazená, brilantně zahraná, úžasným soundtrackem podtržená a nádherně nasnímaná nuda.

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

Když se tam zrovna nemluví, tak to nemá chybu.