Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Fantasy

Recenze (21)

plakát

Kučisake onna (2007) 

Pro mě průměrný japonský horor, občas zdlouhavý a nudný, ale občas je atmosféra vážně skvělá. Nápad a příběh jsou zajímavé a rozhodně ne neoriginální a nejvíce mě zaujaly komediální prvky, které v japonských hororech poslední dobou vidím stále častěji :-)

plakát

Hráči z Indiany (1986) 

Zklamání a zase zklamání! Stupidní umělá slepenina snažící se vyvolat emoce. Všichni žerou basket a zabíjeli by pro úspěch svýho týmu. Já jsem prostě nežral to divadýlko ani chvíli a jinak by mi ani nevadilo, že film celou dobu spěje k určenému konci.

plakát

Černá kočka, bílý kocour (1998) 

Pohodlně se posaďte a užijte si zábavný koktejl romského Kmotra, svatby ve stylu Slunce, seno a pár facek a trefných dialogů. Spousta absurdních situací, které ale přesně pasují do rozjetého kolotoče událostí. ( tak tomu bývá málokdy ) Zkrátka nelze než doporučit :-)

plakát

Kouř (1990) 

Kultovní hlášky a specifický humor o absurditě totalitního režimu a životním stylu. Beru kramle.

plakát

Prokletý ostrov (2010) 

Topím se blahem v té postupně odhalované zamotanosti. A ten závěr!

plakát

Hodný, zlý a ošklivý (1966) 

Doufám, že se mi nedostane přílišné nenávisti když řeknu, že film by pro zintenzivnění zasloužil prostříhat. Možná nejsem ten správný westernový divák ( určitě nejsem ), ale některé scény na mě byly příliš dlouhé a nezáživné. Jinak skvělé herecké výkony převážně sledovaného tria. Oblíbil jsem si Tuca!

plakát

Zrůda (2003) 

Silný film o tom jak může být člověk semlet společností. Lítost střídá nenávist a herecké výkony jsou opravdu neuvěřitelně uvěřitelné :-) ( pro mě i Christina Ricci )

plakát

Machři (2010) 

V kategorii oddychových komedií, které musíte sledovat v posteli v teple a užívat si nicnedělání, mě film docela potěšil. Nenudil jsem se a mockrát se zasmál. Film není kvalitní, ale pohodový a když ho tak budete brát, budete spokojeni.

plakát

Strašidelný dům (2003) 

Občas jsem se pousmál, to je vše. Film mě nijak zvlášť nebavil a murphy mě spíš rozčiloval.

plakát

Hon na čarodějnice (2011) 

Moc nic jsem od toho filmu nečekal, ale těšil jsem se na dobrou podívanou z inkvizičního prostředí, které se mi bohužel nedostalo. Pár šermovaček,stupidní drama na mostě a dojemné dialogy - to mi prostě nestačilo.