Reklama

Reklama

Strašidelný dům

  • USA The Haunted Mansion (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Jim Evers je mimořádně úspěšný realitní agent. Mnohem méně už se mu však daří jako otci a manželovi. Kvůli obchodu zmešká rodinnou oslavu, což se snaží napravit slibem, že si celá rodina někam vyrazí na víkend. Jenže i výlet nakonec získá punc pracovní cesty. Tajemný hlas totiž telefonicky požádá Jimovu manželku Sáru, aby se ujala prodeje kdysi honosného domu aristokrata Eduarda Graceye. V domě je uvítá komorník Ramsley. Kvůli rozbouřené řece zde musí všichni strávit noc. Zatímco zvědavý Jim objeví tajnou chodbu, jeho děti zavede podivná dýmová koule k obrazu krásné Elizabeth, která kdysi v domě zemřela. Věštkyně, jejíž obraz se zjeví ve skleněné kouli, nabádá Jima, aby zachránil rodinu. Varuje ho, že všichni v domě jsou ve skutečnosti duchové. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (236)

svik 

všechny recenze uživatele

Byl to dobrý film nemám ani moc co vytknou, ale celý příběh na mne působil příliž utahaně a nenapínavě. Film měl mít tak o 10 minut méně a potom by se na zhuštěné scény s dynamičtějším podtextem dalo možná trochu lépe dívat. Murphy si jede svou neurazitelnou kasiku a nevybočuje z řady, ale také ničím novým moc nepřekvapí, což je veliká škoda. Kydž začínal byl to jiný Murphy něž ho známe nyní. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Nuuudaaa!!!! Katastrofa!! Todle má být koemdie nebo co. Námět, který už jsme stokrát viděli a nepřinesl nic nového, vtipné momenty zde nejsou, film celkem o ničem, prostě hrozné. Ani jsem to raději nedokoukal, protože bych se z toho asi zbláznil. Prostě děs! Tu jednu hvězdu dávám za vtipné písničky v mauzoleu, když zpívaly ty hlavy a docela milé efekty. Jinak děs běs! Howgh! ()

Reklama

MM11 

všechny recenze uživatele

Obrovský paskvil s lekačkami pro chovance k nimž bych se asi hrdě přidal musel-li bych tenhle zážitek zase opakovat. Jenže nejen, že to neobstojí jako fantasy film, ale i komediální složka je naprosto marná. Pokud hodlá v podobném Eddie Murphy pokračovat, tak ať si začne tisknout pante, já mu snad pomůžu... Vážně, jen triky stojí za něco, ostatní nestojí za nic. ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Na detsky a rodinny film to jeste ujde, dala bych dve, kvuli tomu prehrslu radoby vtipnych scenek, ale tak trochu me ukecal ten malickatej synek s hlaskou "tati, vidim mrtvy lidi!!" :D A ne ze by mi vadilo prehravani Murphyho, jasne ze nebyl nic extra, ale nejhorsi ze vseho bylo to pateticky finale - plus ponauceni pro deti, kdyz budete zlobit, pujdete do pekla, bububu. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Průměrná zábava s pohádkovou zápletkou. Trochu trapas a taky malinko krok stranou. Výčet žánrů pod názvem filmu mluví za vše. Je to zkrátka taková slátanina, kterou člověk sice přežije, ale rozhodně ji nevyhledává. Rodinný film na nudné odpoledne ve kterém si každý najde to své.. ale opravdu jen kousek. 50% ()

Galerie (54)

Zajímavosti (12)

  • 4 zpívající hlavy nazpívala kapela jménem 4tet. (Shr1nK)
  • Film se natáčel v Los Angeles, v Santa Claritě a v Barbanku v Kalifornii a v New Orleans v Louisianě. (rafix)

Související novinky

Del Toro a Cameron zešíleli

Del Toro a Cameron zešíleli

30.07.2010

A studio Universal s nimi. Horor s přístupností R (hodně krve a hnusných monster) a rozpočtem kolem 130 miliónů dolarů? Ale ano. Pokud režíruje Guillermo del Toro a produkuje James Cameron, nemusely… (více)

Del Torovi straší... v baráku

Del Torovi straší... v baráku

23.07.2010

Právě probíhající Comic Con v San Diegu chrlí exkluzivní informace o nových projektech. Některé jsou docela překvapivé. Třeba Guillermo del Toro konečně oznámil, na co se vrhne po svém smutném… (více)

Reklama

Reklama