Reklama

Reklama

Strašidelný dům

  • USA The Haunted Mansion (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Jim Evers je mimořádně úspěšný realitní agent. Mnohem méně už se mu však daří jako otci a manželovi. Kvůli obchodu zmešká rodinnou oslavu, což se snaží napravit slibem, že si celá rodina někam vyrazí na víkend. Jenže i výlet nakonec získá punc pracovní cesty. Tajemný hlas totiž telefonicky požádá Jimovu manželku Sáru, aby se ujala prodeje kdysi honosného domu aristokrata Eduarda Graceye. V domě je uvítá komorník Ramsley. Kvůli rozbouřené řece zde musí všichni strávit noc. Zatímco zvědavý Jim objeví tajnou chodbu, jeho děti zavede podivná dýmová koule k obrazu krásné Elizabeth, která kdysi v domě zemřela. Věštkyně, jejíž obraz se zjeví ve skleněné kouli, nabádá Jima, aby zachránil rodinu. Varuje ho, že všichni v domě jsou ve skutečnosti duchové. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (236)

svik 

všechny recenze uživatele

Byl to dobrý film nemám ani moc co vytknou, ale celý příběh na mne působil příliž utahaně a nenapínavě. Film měl mít tak o 10 minut méně a potom by se na zhuštěné scény s dynamičtějším podtextem dalo možná trochu lépe dívat. Murphy si jede svou neurazitelnou kasiku a nevybočuje z řady, ale také ničím novým moc nepřekvapí, což je veliká škoda. Kydž začínal byl to jiný Murphy něž ho známe nyní. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Eddie Murphy rozhodne nepratrí medzi mojich favoritov. Takže ani od tohto filmu som nečakal nič moc. Možno aj preto som bol nakoniec so "Strašidelným domom" celkom spokojný. Horrorový nádych tejto komédie ma potešil. Herecky to bolo zvládnuté na prijateľnej úrovni a to isté si dovolím tvrdiť o filmových trikoch. Tento film si budem pamätať ako jeden z tých lepších s Eddiem Murphym v hlavnej úlohe. *** ()

Reklama

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si to dal znovu a asi po sto letech. Nedivím se, že se mi to jako malému capartovi líbilo. Kupodivu ani dneska mi to nepřišlo tak strašné. Typicky rodinný film, který stojí a padá na hororové atmosféře (která spíše funguje pro mladší publikum) a humoru, jenž se občas vyvedl. Sám příběh lehce naivní a úsměvný, přesto stále dohromady to je fajn. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Ale vždyť je to velmi povedená komedie, která vzdává čest starým klasickým hororům, i když je to jen jejich parodie. Ale velmi povedená. Výborně hláškuje nejen Murphy, ale i baba v křišťálové kouli. Nejvíc se mi však líbil výkon Terence Stampa jako komorníka Ramsleyho. velmi povedená komedie, asi nejlepší kterou Eddie Murphy natočil. Budete se smát a místy možná trochu i bát. Doufám, že si film dobře užijete. 90%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pod taktovkou společnosti Walt Disney a režiséra Roba Minkoffa vznikla tato rodinná strašidelná komedie, která někoho pobaví a někoho zase znechutí. Tento film jistě nebyl stvořený k tomu, aby nám naháněl husí kůži, ale abychom se zasmáli a pobavili vtipnými scénkami a dialogy. Děj filmu je velice jednoduchý a určitě se v něm neztratíte. Jedná se o oddechový rodinný film, který skrývá určitou dávku srandovních scének a strašidelných prvků, které možná vystraší menší diváky. Pokud hledáte nějakou hororovou podívanou, tak se podívejte spíše jinde. Fanoušci Eddieho by si ho neměli nechat ujít. Já ho hodnotím jako průměrný film, u kterého jsem si odpočinul a trochu se i pobavil. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (12)

  • Poslední scéna filmu se odehrává v lokaci s názvem Seven Mile Bridge. (fimler)

Související novinky

Del Toro a Cameron zešíleli

Del Toro a Cameron zešíleli

30.07.2010

A studio Universal s nimi. Horor s přístupností R (hodně krve a hnusných monster) a rozpočtem kolem 130 miliónů dolarů? Ale ano. Pokud režíruje Guillermo del Toro a produkuje James Cameron, nemusely… (více)

Del Torovi straší... v baráku

Del Torovi straší... v baráku

23.07.2010

Právě probíhající Comic Con v San Diegu chrlí exkluzivní informace o nových projektech. Některé jsou docela překvapivé. Třeba Guillermo del Toro konečně oznámil, na co se vrhne po svém smutném… (více)

Reklama

Reklama