Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Recenze (13)

plakát

Piano (1993) 

Bouře emocí a pro mě hodně silné scény. Holly Hunter podala dechberoucí výkon. A k hudbě Nymana nemám slov, neuvěřitelná paráda.

plakát

Tupíři (2010) 

3 hvězdičky za obří kaktus, Black Eyed Peas a Jonas Brothers.. škoda toho nehorázného kýče. Tihle dva prostě občas neví kdy přestat.

plakát

Valerie a týden divů (1970) 

Výtvarně pastva pro oči. A že je to zmatené, roztříštěné, nesmyslné.. jako všechny sny a také jako stěžejní linie a myšlenka Nezvalovy předlohy.

plakát

Máj (2008) odpad!

Půl hvězdičky. Bez příšerného ztvárnění II. intermezza, bez olezlýho Hynka, bez Jarmily, která bere oblečení jako zbytečnost a Viléma, který vypadá jak ta seschlá panenka z Tokio Hotel (a který je 'strašný' lesů pán jak noha), bez kýčovitých záběrů májové přírody a bez unylého recitování by se na to možná dalo i koukat. Ale takto rozhodně ne. Chudák Mácha !

plakát

Čistá duše (2001) 

Když k silnému příběhu přidáme dva skvělé herce v hlavní roli a necháme tomu vévodit tu kouzelnou hudbu... můžeme se jenom nechat unášet tou parádou jménem Beautiful Mind.

plakát

Upíří deníky (2009) (seriál) 

Vampire Diaries mají přesně to, co postrádám u Twilight - spád, napětí, solidní zápletku a hlavné neodolatelného Damona, kterej je prostě ten nejcharismatičtější záporák vůbec. Navíc Stefan, jakožto 'ten dobrý', postrádá (díkybohu) Edwardův tupý výraz á la "zrovna jsem dostal pánví přes rypák". A Elena neskáče z útesů. Celkově na mě postavy působí velice sympaticky (z vedlejších Bonnie, Vicki, Jeremy a Lexie). Well done. Upíři u mě zase stoupli.

plakát

Pevné pouto (2009) 

Skvěla práce. A Saoirse Ronan je prostě skvělá herečka, která to dotáhne daleko.

plakát

Milý Johne (2010) 

Amanda Seyfried i Channing Tatum si získali moje sympatie. Hudba taktéž. Příběh je... ok, odrovnalo mě to emocionálně. Naprosto.

plakát

Juno (2007) 

Lehkost, nadhled a celková pohoda dělá tento film ohromným kouskem. A Ellen Page je prostě dokonalá.

plakát

Vesnice (2004) 

Podle popisu jsem byla připravena na neoriginální horůrek. Kdo by čekal, že se z toho vyklube příběh s maximálně neotřelým námětem a občas tak jedinečnými myšlenkami, až z toho mrazí. Jo, lízlo mě to emocionálně. Oči, pusa dokořán a do závěrečných titulek jsem seděla jako na trní. Shyamalan je prostě borec.