Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (1 787)

plakát

V síti (2020) 

Tak tento dokument budu dlouho vydýchávat asi každý ví že se něco takového děje ale to bylo na mě moc, smekám před těma holkama, ty dvanáctileté dívenky zahráli skvěle, Barbora Chaloupková a Vít Klusák a mnozí ostatní tvůrci zaslouží dík zato že snad mnohým rodičům otevřou oči, tedy lze jen doufat.

plakát

Spitfire (2018) 

Dokument jak má být a ta létající megera si to zaslouží, legenda II. světové války na kterých se proslavili i mnozí čeští letci, jsem fanda letadel a spitfire je vždy radost sledovat na obloze či zemi.

plakát

Zemřít šťastný (2018) 

Brian Cox jako tvrdohlavý Skot v San Francisku nemá chybu, jeden s filmů od kterého nic nečekal a jsem nadšen co dodat.

plakát

Domov aneb Kam směřuje naše cesta (2009) 

Krása přírody a varováni zároveň jak křehká je naše planeta a že my lide si řežeme větev pod prdelí drancováním pro naší bezmeznou pohodlnost, Y. A-Bertrand zabodoval a já mu děkuji. 100%

plakát

Dangal (2016) 

Krásné filmové řemeslo z Indie, nemám co dodat.

plakát

Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (1999) (seriál) 

Hodně nedoceněný seriál, drsný, na nic si nehraje a ukazuje násilí bez příkras a nádechu Sci-Fi která je všudypřítomná hlavně v Kriminálce Miami, tvůrci a herci jsou bezchybní, za mě 100%.

plakát

Modlitba pro Kateřinu Horovitzovou (1965) (TV film) 

Vice než Tv film Antonína Moskalyka a zrůdnosti nacistického režimu na který se už dnes mnohdy zapomíná, Jiří Adamíra a jeho ztvárnění nacisty Brenského je ukázka hereckého umění a zbytek herecké elity v ničem ne zaostává, mrazivý film který by si zasloužil více pozornosti než jednou za uherský rok vysílat v noci na TV.

plakát

Tetička (1941) 

Lekce (truchlícím) nenasytným příbuzným která se hodí do každé doby, Tetička pohodový filmecek Martina Friče s výtečnými herci a hlavně Ferenc Futurista v roli majordoma nemá chybu.

plakát

Počesku (2000) (pořad) 

Krátké a výstižné bez zbytečných keců kolem, to se panu Žmolíkovy opravdu povedlo.

plakát

Svatební cesta do Jiljí (1983) (TV film) 

Pohodový film Hynka Bočana s výborným Josefem Abrhámem a kouzelnou Libuši Šafánkovou, lze jen litovat že nevzniká více o takových filmů.