Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (8)

plakát

Klíč svatého Petra (2023) (TV film) odpad!

To bylo zase co??! Kdyby to natočili na nějaké komerčce tak dám jednu hvězdu /možná i dvě/ ale za mé daně....Odpad. Scénář ani nejde hodnotit.

plakát

Tajemství staré bambitky 2 (2022) odpad!

Dnes v TV po dvaceti minutách přepnuto. Nebudu se rozepisovat, ale jen poznámka. To opravdu není scénárista co by vymyslel něco originálního? Vždyť je to jedno a to samé pořád dokola.

plakát

Ztraceni ve vesmíru (2018) (seriál) odpad!

Tak teprve dnes jsem se dostal k tomuto seriálu. Vydržel jsem dva díly. Nechápu to velké hodnocení. Filmy od Asylum jsou proti tomuhle skvosty. Jako fanatický scifista jsem vydržel dokoukat všelicos. Tohle ne. Od začátku se vrší nelogičnosti a nesmysly jedno na druhé. I ty dva díly jsem přetáčel. Peklo.

plakát

The Walking Dead: World Beyond (2020) (seriál) 

Tak jak píšou ostatní. Čeho je moc toho je příliš. Celá serie v některých dílech pokulhává v logice a tempu. Ovšem tady... Naprosto nereálné a nelogické chování. Díl se, po přetáčení filosofických disputací, dá shlédnout za deset minut a ještě co chvíli, v úžasu, kroutit hlavou.

plakát

Agresivní virus (2014) (seriál) 

Stále sleduji, snad ze setrvačnosti.Dnes první díl třetí serie a dávám tomu už jen malou šanci.Postavy jsou čím dál tím debilnější.Logika už se krčí jen v koutku.Problémy "céčkových" seriálů.Například chování a konec jednotky SEALS....No, to by USA dopadly.Takhle by nebojovala ani zahrádkářská domobrana.

plakát

Bohové Egypta (2016) odpad!

Jeden z mála filmů/a to počítám i všelijaká béčka/ na který jsem se musel dodívat asi na pětkrát /z toho jednou v alkoholovém opojení/.S takovým rozpočtem - taková nelogická a trapně zrežírovaná hovadina.O egyptskou mytologii mi ani tak nejde, s tím jsem počítal, že nebude mít nic společného, ale tam bylo špatně všechno!

plakát

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) 

Mnoho jsem čekal, moc jsem se těšil a odešel jak zpráskaný pes.Miluji sci-fi a tak jedna hvězda navíc.