Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (72)

plakát

Áčko (1997) (pořad) 

Občas mě to vožralýho v nonstopu v pozdní noci v sobotu pobavilo, střízlivej bych na to asi koukat ale nemohl...

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Tohleto nevím jak posoudit. Tim Burton prokázal znovu své kvality a řadí se mezi nejlepší režiséry současnosti. Příběh je dobře zpracovaný i animace a vůbec celý příběh je dobře vymyšlený. Na druhou stranu tenhle film ani není pro mou věkovou skupinu a trošku se mi chtělo u toho spát, ale děti tenhle film bude určitě zajímat, takže za mně zlatý střed 3 hvězdičky.

plakát

Annabelle (2014) 

Mrzí mě, že je pod tímhle hororem podepsanej James Wan. Mistr novodobých hororů v Annabelle takřka vykradl věci ze svejch posledních kousků a snažil se slepit tuto neforemnou hmotu dohromady. To se ale vůbec nepovedlo. Lekačky skoro žádný a když už, tak lehce předvídatelný, reinkarnovaná Samara z Kruhu už taky nikoho moc nevyděsí. Závěrem jsem nepochopil moc ten konec. Sice nevím, co se té černošce odehrávalo v hlavě, ale přijde mi hodně bizardní, že se z ničeho nic během 5 vteřin rozhodne jen tak skočit z okna. Jako celek funguje film velmi nudně a repetitivně. Velké zklamání 38%

plakát

Atlas mraků (2012) 

Na hodnocení jsem radši čekal pár dní, než se to ve mě uleží. Bohužel můj názor se nějak extra nezměnil. Nápad měli režiséři dobrej, ale podle mě linie 6 příběhů je až moc a v některých částech filmu jsem se docela ztrácel. Kdyby to zredukovali na 4 příběhy, bylo by to podle mě přehlednější a plynulejší. Nicméně trento film má docela dobrou myšlenku a není vůbec špatnej. 68%

plakát

Babicovy dobroty (2008) (pořad) odpad!

''A nakonec tam dáme trochu sole"

plakát

Big Brother (2023) (pořad) odpad!

Nova v poslední době teda jede. Poslední masterchef plný gayů, černoška samozřejmě nesmí chybět. Love Island byl úplně tragédie, tam bílý heterosexuální Čech byl dokonce v menšině a tady dávka exotů pokračuje. Kdo je zvědavý na nějaký tranďáky? Na to se nikdo dívat nechce. Humus.

plakát

Borci z Blue Mountain State (2010) (seriál) 

Seriál je naprostej nářez, všimnul jsem si ho jen pouze čistou náhodou na internetu. Už od začátku mě to neskutečně chytlo a hned jsem začal fandit skoro všem postavám (Nejlepší je neurotickej, steroidama posedlej, věčně sfetovanej Ted, kterej se vozí po záložním týmu). Stále pořád se musím u seriálu smát, jelikož i když je to místama výrazně přehnaný, tak se v určitých situacích také dokážu poznat. Let's go Blue Mountains!

plakát

Bubo bubo (2011) (pořad) odpad!

Tohle by se ani za komunistů nechytlo a to je co říct. Ten magor, kterej tohle vymyslel, utrácí asi nehorázný prachy za LSD.

plakát

Comeback (2008) (seriál) 

nejlepší sitcom co se kdy v českých zemích natočil

plakát

Crash Zone (1999) (seriál) 

Pamatuji si, že to dříve dávali na Čt 1 a pár dílů jsem viděl. Nebylo to špatné